tygrysek82
Fanka BB :)
to wzrostowo jestesmy takie sameJa mam 164
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to wzrostowo jestesmy takie sameJa mam 164
Ja mam 164
to wzrostowo jestesmy takie same
51kg( i chyba zle mi troche bo jakos tak marnie wygladam-(I ja wzrostowo taka jak Wy
Tygrysku a Ty ile ważysz? Bo pisałaś, że z Ciebie też niezły patyczak
kurcze ale Wam fajnie z ta waga :-( Ja waze 70-72 (bardzo sie waha ta waga) a mierze 170cm:-zawstydzona/y:
51kg( i chyba zle mi troche bo jakos tak marnie wygladam-(
To wyobraź sobie Tygrysku jak ja wyglądam ważąc jeszcze 3kg mniej niż Ty:-( Wygląda na to, że jestem najchudsza z Was i fatalnie się z tym czuję:-( Cycki mam, ale z chęcią bym tak z 1,5 rozmiara oddała, bo dziwnie wygląda duży biust u kogoś tak szczupłego jak ja.wy przynajmniej cycki macie :---( a ja to musze ich szukac:---(
no ja też po mału zaczynam ich szukać , pokarmu coraz mniej,( bo karmię raczej w nocy) i do tego zaczynają wisieć- a mówili,że małe nie będą wisieć a wagę mam 55kg przy wzroście 160 więc chyba w miaręwy przynajmniej cycki macie :---( a ja to musze ich szukac:---(