reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

reklama
51kg:(( i chyba zle mi troche bo jakos tak marnie wygladam:(:)-(

wy przynajmniej cycki macie :-:)-:)-( a ja to musze ich szukac:-:)-:)-(
To wyobraź sobie Tygrysku jak ja wyglądam ważąc jeszcze 3kg mniej niż Ty:-( Wygląda na to, że jestem najchudsza z Was i fatalnie się z tym czuję:-( Cycki mam, ale z chęcią bym tak z 1,5 rozmiara oddała, bo dziwnie wygląda duży biust u kogoś tak szczupłego jak ja.
Baby to są jednak durne - i tak źle i tak ni dobrze:confused:

wy przynajmniej cycki macie :-:)-:)-( a ja to musze ich szukac:-:)-:)-(
no ja też po mału zaczynam ich szukać , pokarmu coraz mniej,( bo karmię raczej w nocy) i do tego zaczynają wisieć- a mówili,że małe nie będą wisieć:wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a wagę mam 55kg przy wzroście 160 więc chyba w miarę

Asiulko TY to jak Pamela z tym cycem:-) normalnie zazdroszczę dawaj troszku:-D:-D ja się cieszę ,że chociaż karmiąc mogłam być cycata choć raz w życiu:-D

reklama
dziewczyny malujecie sie na codzien...??
tzn nie chodzi mi o rzesy czy blyszczyk tylko o pudry,podklady...:confused:
ja uzywam teraz tylko kulek brazujacych i tak juz od zajscia w ciaze...szkoda mi cery jakos...a wy?

Do góry