reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

No wlasnie wiem ze duzo kobiet nie bierze znieczulenia bo za duzo kosztuje, i sobie wmawiają ze nasze mamy nie miały znieczulenia wiec i one przeżyją a jeśli można sobie ulżyć to czemu nie.

Nie biorą go rónwież dlatego , że boją sie o skutki uboczne , które są bardzo rzadkie.

:confused: dziewczyny, ja pytałam ile kosztuje "własna" położna i na jak długo ją przydzielają a nie o koszt znieczulenia;-), ale i tak znów wiem więcej:-D

Napisałam , że moja położna będzie ok 700 zł kosztować;-)

reklama
Napisałam , że moja położna będzie ok 700 zł kosztować;-)[/quote]
A przez jak długo będzie Ci pomagać ?

Wiecie co.. zadam może głupie pytanie:):-D

Patrzę na Wasze zdjęcia... i wszystkie macie takie fajne "wystajace" pępuszki;) Zastanawiam się czy taka Wasza uroda czy to wynik rosnącego w ciąży brzuszka. Bo ja jak zawsze miałam "dziurkę" tak mam i teraz:)

Ale głupie pytanie nie?:)

reklama
Agatkas;2529904]Wiecie co.. zadam może głupie pytanie:):-D

Patrzę na Wasze zdjęcia... i wszystkie macie takie fajne "wystajace" pępuszki;) Zastanawiam się czy taka Wasza uroda czy to wynik rosnącego w ciąży brzuszka. Bo ja jak zawsze miałam "dziurkę" tak mam i teraz:)

Ale głupie pytanie nie?:)[/quote]
Mi się wydaje, ze Wszystkie bedziemy miały wystające pępuszki, właśnie przez to, ze brzuszki nam rosna i się naciagają:tak:Ja też zawsze miałam "dziurkę" a teraz mój pępucho zaczyna być na równi z brzusiem, a za niedługo zacznie mi pewnie całkiem wystawać na zewnątrz:-D i nie ukrywam, że zawsze mi się to bardzo podobało u ciężarnych kobiet (jak wystawały takie kuleczki z poza bluzeczek):-D
Aha i jeszcze jedno, na naszym forum nie ma głupich pytań;-):-), sątylko co najwyżej ciekawe:-)

Do góry