reklama
O matko, uśmiałam się z Twoich komentarzy
Jeśli masz mdłości rano – będzie dziewczyna, jeśli wieczorem – będzie chłopak (osoby odczuwające mdłości przez cały dzień naprawdę mają problem…) To mnie szczególnie interesuje, heheh i jak widać faktycznie mam problem
Mam ten sam :-)
- Jeśli brzuch dotknie dziad, to szczęście jest szczególnie wielkie (no, to do meneli marsz)
- Jeśli w ciąży masz zgagę, dziecko urodzi się kudłate
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
bosmanka z tą zgagą się u mnie nie sprawdziło bo mój synek urodził się łysy jak kolano a miałam mega zgagę :-)
Jak już twojemu dziecku odpadnie zaschnięty kikut pępowiny, to trzeba go zakopać koło jakiegoś uniwersytetu, wtedy dziecko będzie mądre.
Mój syn chyba będzie w przyszłości śmieciarzem bo wywaliłam do kosza
Jak już twojemu dziecku odpadnie zaschnięty kikut pępowiny, to trzeba go zakopać koło jakiegoś uniwersytetu, wtedy dziecko będzie mądre.
Mój syn chyba będzie w przyszłości śmieciarzem bo wywaliłam do kosza
Paulinek
Styczniowe mamy'08
[/LIST]
No to mnie powaliło na łopatki
[/LIST]
A w tym coś chyba jest. Czytając "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff, Sharon Mazel, natknęłam się właśnie na taką informację właśnie. No nie dokładnie, że urodzi się kudłate. Ale jeśli mamy zgagę, to towarzyszy jej wydzielanie się jakichś hormonów, które powodują wzrost włosów i dzidziusia
Przy pierworodnym mialam ogromna zgage i maly urodzil sie prawie lysy.
Antiope
Fanka BB :)
Nie kochaj się z mężem przez dwa miesiące przed porodem – bo maluszkowi będą ropiały oczka.
Może nazwiecie mnie wyrodną matką, ale jakoś w takim razie będzie to musiało przetrwać te ropiejące oczy.
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Antiope też byłam wyrodną matką bo przez 2 ostatnie miesiące miałam największą ochotę i powiem że mojemu dziecku nigdy nie ropiały oczy a byłam na to gotowa haha
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Gdyby tak bylo to jakies 90 procent populacji chodziloby z zaropialymi oczami.
Moja tesciowa z kolei stwierdzila, zeby jej nie mowic czy chlopczyk czy dziewczynka, bo ona to pozna po ksztalcie brzuszka Ponoc jej sie zawsze sparwadza. Tja albo sie uda albo sie nie uda
Moja tesciowa z kolei stwierdzila, zeby jej nie mowic czy chlopczyk czy dziewczynka, bo ona to pozna po ksztalcie brzuszka Ponoc jej sie zawsze sparwadza. Tja albo sie uda albo sie nie uda
Co do kosmetyków Baby Dream z Rossmana...pewnie mamy, które mają już dzieci słyszały o tym:
Niemiecki producent płynu poinformował sklepy Rossman, że w płynie do kąpieli Babydream wykrył bakterie Serratia marcescens. Skażone były dwie partie o pojemności 500 ml i 1000 ml serii 11/2014 11 oraz 11/2014 12 – łącznie 3481 sztuk. Stwierdzono co prawda, że płyny zawierają śladowe ilości tego groźnego drobnoustroju, ale i tak są bardzo groźne.
To było jakoś niedawno, w sklepach wywieszona była informacja.
Niemiecki producent płynu poinformował sklepy Rossman, że w płynie do kąpieli Babydream wykrył bakterie Serratia marcescens. Skażone były dwie partie o pojemności 500 ml i 1000 ml serii 11/2014 11 oraz 11/2014 12 – łącznie 3481 sztuk. Stwierdzono co prawda, że płyny zawierają śladowe ilości tego groźnego drobnoustroju, ale i tak są bardzo groźne.
To było jakoś niedawno, w sklepach wywieszona była informacja.
reklama
P
_pietrucha_
Gość
Ale jaja
Już się nie mogę doczekać wizyty u dziadków męża... hmmm, może od nich usłyszę kilka mądrości życiowych ))
Już się nie mogę doczekać wizyty u dziadków męża... hmmm, może od nich usłyszę kilka mądrości życiowych ))