reklama
Ja się smaruję olejkiem na wieczór, rano po kąpieli używam balsamu, bo szybko się wchłania. Chociaż pewnie za jakiś czas przerzucę się na coś bardziej tłustego 2x dziennie, bo mam coraz bardziej suchą skórę na ciele.
Pannacota, mam nadzieję, że przepis się przyda :-)
Pannacota, mam nadzieję, że przepis się przyda :-)
dziamdziaki
Zaciekawiona BB
Widzę,że możemy salon kosmetyczny otworzyć 
Ja zaopatrzyłam się w zwykłą oliwkę dla dzieci Bübchen. Co do skuteczności wszelakich produktów..hmm.. kto wie, właściwie wszystko będzie zależało od systematyczności używania i naszych predyspozycji. Ja już niestety w okresie dojrzewania 'dorobiłam' się rozstępów na udach, no ale brzuch chciałabym oszczędzić
Ja zaopatrzyłam się w zwykłą oliwkę dla dzieci Bübchen. Co do skuteczności wszelakich produktów..hmm.. kto wie, właściwie wszystko będzie zależało od systematyczności używania i naszych predyspozycji. Ja już niestety w okresie dojrzewania 'dorobiłam' się rozstępów na udach, no ale brzuch chciałabym oszczędzić
Dziewczyny...ja z innej beczki...Czy któraś z Was pytała ginekologa o farbowanie włosów? W pierwszej ciąży ginekolog powiedziała mi,żeby odpuścić w pierwszym trymestrze. Dzisiaj kupiłam farbę i dopiero w domu przeczytałam,że ma amoniak. Na pewno nie będę farbować w pierwszym trymestrze,ale nie wiem również czy pozwolić sobie na farbę z amoniakiem później. Niby najgorsze jest wdychanie,ale z tego co czytałam wnika on też przez skórę do krwioobiegu...aczkolwiek podobno w ilościach nie mogących uszkodzić płodu. Mimo wszystko myślę czy jednak nie lepiej kupić farbę bez amoniaku,a tą zachować na później.
Landrynka_80
Fanka BB :)
I po zakupach. Kupiłam 2 bluzki i sukienke na święta. Grunt ze stacza na dłuższy czas bo myślę o brzusiu. i Wszystko lużne kupiłam.
Chociaz w czym do kościoła z koszykiem isc.
Co do farbowania to siwizne trzeba przykryć.
Jakoś nie słyszałam że nie można tego robić.
Jak robi się coś w salonie zazwyczaj jest klima wiec zapachy uciekaja.
Jak robiłam sobie cos w domu ( w pierszej ciąży) zazwyczaj wychodziłam na balkon. Zeby nie wdychać.
warto dokładnie się doinformować lekarza czy można czy nie.
Ja zaryzykuje ale w salonie.
Chociaz w czym do kościoła z koszykiem isc.
Co do farbowania to siwizne trzeba przykryć.
Jakoś nie słyszałam że nie można tego robić.
Jak robi się coś w salonie zazwyczaj jest klima wiec zapachy uciekaja.
Jak robiłam sobie cos w domu ( w pierszej ciąży) zazwyczaj wychodziłam na balkon. Zeby nie wdychać.
warto dokładnie się doinformować lekarza czy można czy nie.
Ja zaryzykuje ale w salonie.
P
_pietrucha_
Gość
Ja farbowałam miesiąc temu w salonie, dzisiaj też jadę farbę nałożyć na odrost.
Włosy w ciąży się nieco zmieniają, więc dobry fryzjer będzie wiedział co zrobić,żeby nie wyszła nam jajecznica albo coś równie ohydnego
Co do amoniaku - on w ogóle nie jest dobry dla włosów. Dla skóry!
Włosy w ciąży się nieco zmieniają, więc dobry fryzjer będzie wiedział co zrobić,żeby nie wyszła nam jajecznica albo coś równie ohydnego
Co do amoniaku - on w ogóle nie jest dobry dla włosów. Dla skóry!
ja słyszałam,że dzisiejsze farby na prawdę nie szkodzą jak te z lat 80'.
Ja nie chce robić koloru tylko dlatego że właśnie nie wiem jak kolor się przjmie
..bo przez hormony mogę wylądować z tęczą na głowie
.
A chciałam bardzo rozjaśnić sobie końcówki..no ale zrezygnowałam..
Idę tylko 15-stego- mikrodermabrazję..bo cerę mam okropną!
Ja nie chce robić koloru tylko dlatego że właśnie nie wiem jak kolor się przjmie

A chciałam bardzo rozjaśnić sobie końcówki..no ale zrezygnowałam..
Idę tylko 15-stego- mikrodermabrazję..bo cerę mam okropną!
reklama
P
_pietrucha_
Gość
martocha dlatego mój fryzjer, jak zobaczył,że mój odrost w ciąży jest inny niż zazwyczaj użył innej farby niż zawsze
Słabszej.Jednak oni wiedzą co robią.Ja się wybieram na oczyszczanie od... 3 miesięcy właśnie
) Mikro mi nic nie daje, bo mam dosyć głębokie pory,więc to sobie zostawię na inną porę roku