Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko to wszystko zależy od usg, od tego jak sie dziecko ułoży i trzeba wziąć pod uwagę ze te zdjęcia sa skanowane.. Ja np podczas usg pięknie widziałam serduszko...jedno malenstwo jest mniejsze przez to mniej widac a jedno położylo sie jakby na pleckach i to wszystko nakłada sie na to jak i co widac na zdjęciachUwielbiam patrzeć na te zdjęcia, gratuluję wam dziewczyny. Szkoda tylko, że ja nie mogę się pochwalić swoim zdjęciem. Ale patrząc na wasze zdjęcia dziwię się, że wasze dzieciątka tak słabo widać. Ja ostatnie USG miałam robione 6t 1d i dokładnie widzę zarys głowy i serce! Każdy w rodzinie kto widział zdjęcie od razu widział serduszko.