reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

Żabka super relaks na kocyku :-) Siostra lubi się z bratem bawić?
Nimitii ale masz przystojniaczka :-)
Aleksp świetne to zdjęcie nad morzem, a Kornelka mała śmieszka :-)
Asinka widzę, że Twoje Pociechy też uwielbiają relaks na trawce :-) Super to zdjęcie Tymka z Ninką, a Ninka dama pierwsza klasa.
Lliluu fajne te filmiki :-) Daniel jest pocieszny:-)

reklama
Dziweczyny jakie wy ladne jestescie my sie tu dziecmi zachwycamy a tu widze piekne mamusie, cudowne rodzinki:tak:
Nimitti faktycznie nasi chlopcy czuprasci:-D Fotka w lezaku najlepsza:-D
Asinka Twoja gwiazdka jest bardzo fotogeniczna i ma mnostwo wlosow a moj to prawie lysy:-D
Aleksp cudowna kluseczka a w tym kapelusiku wyglada przeslodko
zabka pikniczek udany?

Ależ cudne te nasze szkraby:))
Nimitii nie miałam żadnego problemu z Nelą:-)Ona to mała rybka, ale jak maluszek płacze to musicie bardzo stopniowo wchodzić do wody i na pewno za jakiś czas się spodoba:)

ala ja mojemu wlozylam tylko palce nog do basenu i tak zaczal krzyczec ze wszyscy go slyszeli:szok::szok::szok:
W domu jak sie kapiemy jest ok a woda basenowa zdecydowanie za zimna i cos mi sie wydaje ze bedzie mial to po mamusi bo Laura to nawet w zimnej sie kapie:-D:-D a z basenu czy morza wychodzic nie chce
U nas bedzie ciezko

u nas jest dokładnie tak samo jak u anki! jak tylko dotknie paluszkami wody w basenie ( na działce) to w histerie wpada. Do wanienki w domu musiał się przyzwyczaić bo na początku też łatwo nie było :baffled: tak chciałabym iść z małym do aquaparku :sorry2:

Madziarra śliczna księżniczka z Nikoli:)
Ala jak Nelka fajnie pozuję do zdjęć:)
Zuzkon co do siadania to my właśnie robimy jak piszesz:) Mariuszek z pozycji pół leżącej sam siada:)
Zabka fajny taki relaks na trawce:)
Nimitii ale przystojniak z Alexa:) jak na razie z samymi chłopakami nie jest źle:) ja ogólnie więcej czasu spędzam z facetami:) u mnie w pracy zatrudnionych teraz jest chyba 13 kobiet i ponad 200 mężczyzn:D
Aleksp cudne wakacje macie:) i widać że Kornelce podoba się na plaży:)
Asinka Ninka jak zawsze boska:) zdjęcie na trawce z Tymkiem super:)
Lliluu super filmiki:) widać że Daniel przepada za Darią i odwrotnie:)

a to Mariuszek z dziś:) i jedno z Jasiem podczas weekendowego spaceru:)
DSCN1358.jpgDSCN1365.jpgDSCN1372.jpgDSCN1374.jpgDSCN1376.jpgDSCN1381.jpgDSCN1393.jpgIMG_4571.jpg

Załączniki

• DSCN1358.jpg
    DSCN1358.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCN1365.jpg
    DSCN1365.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCN1372.jpg
    DSCN1372.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCN1374.jpg
    DSCN1374.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCN1376.jpg
    DSCN1376.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCN1381.jpg
    DSCN1381.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN1393.jpg
    DSCN1393.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_4571.jpg
    IMG_4571.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 54
Madzia83 super fotki, Mariuszek rośnie :-) A Jasio widzę, że się wczuł w rolę brata i na spacerki ;-) wychodzi :-)

Gabrysi nie przeszkadza woda basenowa ani rzeczna :-)

reklama
Do góry