reklama
Kania78
...
Słodziak jeden :-)
truskafffka
Fanka BB :)
Madziara Nikola ślicznotka
Ala zakochana jestem w Nelce ;-)a to zdjęcie na brzuszku jak podpiera bródkę!!! no padłam, rozłożyło mnie na łopatki, ta poza, spojrzenia ACH BAJKA!!!!:-)
co do sadzania, to u mnie podobnie z opinią jak część dziewczyn, dzieciak ma do wszystkiego sam dochodzić młoda się podciąga, siłuje, pewnego dnia sobie usiądzie i będzie siedzieć a póki co brzuszek, leżenie na plecach, pozycja półleżąca
żabka fajny relaksik na kocyku
Nimitii fotka Alexa w okularach w wózku OBŁĘDNA! Luzak pierwsza klasa, jeszcze łapką macha na "cześć" Boki jest
Aleksp Kornelka uchacha superowa :-)no i ten Bałtyk ...ach...;-)
Asinka Ninka w panterce wymiata ;-)
rodzeństwo słodkie
lliluu fajne masz dzieciaki
Madzia matkoo jak bosko Mariuszek już stopólce zajada :-)uwielbiam ten etap hihi
no i starszy brat jak pięknie furę prowadzi, brawo!!
Basia Olek cud malina;-) oczyska ma obłędne:-)dawaj więcej zdjęć!
co do wody, nasza panna kąpać się uwielbia, sama byłam ciekawa jak to będzie z zimną wodą, póki co raz ją tylko zamoczyłam w basenie na ogródku, zdziwko było ale się nie bała, nie płakała. zobaczymy jak będzie nad jeziorkiem/na basenie
i jeszcze trochę Luśki za chwilę stuknie jej 4 miesiące
Zobacz załącznik 574081 Zobacz załącznik 574082 Zobacz załącznik 574083
Zobacz załącznik 574084 Zobacz załącznik 574085 Zobacz załącznik 574086 Zobacz załącznik 574087 Zobacz załącznik 574088
Ala zakochana jestem w Nelce ;-)a to zdjęcie na brzuszku jak podpiera bródkę!!! no padłam, rozłożyło mnie na łopatki, ta poza, spojrzenia ACH BAJKA!!!!:-)
co do sadzania, to u mnie podobnie z opinią jak część dziewczyn, dzieciak ma do wszystkiego sam dochodzić młoda się podciąga, siłuje, pewnego dnia sobie usiądzie i będzie siedzieć a póki co brzuszek, leżenie na plecach, pozycja półleżąca
żabka fajny relaksik na kocyku
Nimitii fotka Alexa w okularach w wózku OBŁĘDNA! Luzak pierwsza klasa, jeszcze łapką macha na "cześć" Boki jest
Aleksp Kornelka uchacha superowa :-)no i ten Bałtyk ...ach...;-)
Asinka Ninka w panterce wymiata ;-)
rodzeństwo słodkie
lliluu fajne masz dzieciaki
Madzia matkoo jak bosko Mariuszek już stopólce zajada :-)uwielbiam ten etap hihi
no i starszy brat jak pięknie furę prowadzi, brawo!!
Basia Olek cud malina;-) oczyska ma obłędne:-)dawaj więcej zdjęć!
co do wody, nasza panna kąpać się uwielbia, sama byłam ciekawa jak to będzie z zimną wodą, póki co raz ją tylko zamoczyłam w basenie na ogródku, zdziwko było ale się nie bała, nie płakała. zobaczymy jak będzie nad jeziorkiem/na basenie
i jeszcze trochę Luśki za chwilę stuknie jej 4 miesiące
Zobacz załącznik 574081 Zobacz załącznik 574082 Zobacz załącznik 574083
Zobacz załącznik 574084 Zobacz załącznik 574085 Zobacz załącznik 574086 Zobacz załącznik 574087 Zobacz załącznik 574088
anka26_x_07
Mama Laury :)
Olus to cudny slodziak i jaki przystojny a Nelcia to zalotnica i wiecznie usmiechnieta
reklama
truskafffka
Fanka BB :)
ale super, młody szczęśliwy:-) a po taplaniu...słodkie spanie:-)
basenik bardzo fajny
basenik bardzo fajny