reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

Madzia83 widzę, że Mariuszek wpatrzony w Jasia jak w obrazek :-) Super te zdjęcia, i super chłopaki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Asinka hihi słodka gaduła, przypomina mi Luśkę tak samo gada:-D
i Ninka śliczna jest, bardzo dziewczęca :-)
Deizzi ale Ignaś rozbrykany, wiercipiętek mały :-) i radochę ma wodny stworek:tak:
Madzia no proszę jakie chłopaki przystojne:cool2: cała trójca:cool2:
najbardziej rozbroiło mnie zdjęcie braci z książeczką...bosko:-)

Asinka85 normalnie łezka wzruszenia aż mi spadła jak ten film zobaczyłam :biggrin2: Marchewka suuuuper :biggrin2:
Daria też jak miała 5 m-cy miała uszy przekuwane bo mnie wkurzało jak wszyscy mówili jaki piękny chłopczyk :baffled:
Swoje tez usłyszałam przecież 13 lat temu to była obrazu majestatu :rofl2: a tak ma i nawet nie pamięta kiedy :happy:

Deizzi rozbroil mnie ten wasz pływak :rofl2: mam prośbę prześlij mi (najlepiej na PW) instrukcje jak zrobić filmik z podkładem muzyczny alle wiesz tak jak dla blondynki ;-)

Madzia_83 Jaś podobny do taty ;-) A Mariusz jaki zaczytany ;-)

Daria nie lubi się fotografować ale coś wam w tajemnicy pokarzę
Pierwsze uśmiechy (film dla widzów o mocnych nerwach ;-))
YouTube
Pierwsza kąpiel w dużej wannie:
https://www.youtube.com/watch?v=d_nZ7STTd1Y&list=HL1374321956

Przepraszam ale posiadałam tylko tel i filmy marnej jakości

lliluu filmy na Youtube nie działają bo są prywatne... a z chęcią zobaczę te uśmieszki :)
Madzia_83 śliczne ma oczyska ten Twój Skarb! a reszta skarbów też śliczni :)
Dezzi Ignaś jest niesamowity z tym nurkowaniem! Zainspirowałaś mnie tym filmem i wczoraj też tak wykąpałam małą, bez trzymanki :D Podobało jej się bardzo ale ja się bałam, że naleci jej woda do uszu a wiadomo jaki to ból wtedy... ale jak lezała na brzuszku to już było wspaniale i wyciągnęłam ją dopiero jak woda sie zrobiła zimna :D
Zabka synuś tatusia jak nic! :)
Asinka podziwiam za odwage :) ja też mam ochote na kolczyki dla małej ale się boje troche... jak bedzie spała na boczku to jej sie bedzie wgniatać w szyjke...

No i my aktualni :)
filmik jak małą się przedrzeźnia z babcią :) robi to codziennie jak tylko ktoś wyrazi chęć krzyczenia z nią :))
Mała Krzykaczka - YouTube

i kilka fotek z dzisiaj :)
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 60
  • 2.jpg
    2.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 53
  • 3.jpg
    3.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 4.jpg
    4.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 56
Dezzi Ignaś to chyba przyszły olimpijczyk:p

Madziara Nikola cuda, ale błagam nie sadzaj jej!

Asinka szkoda , że tak daleko mieszkacie, bo moja Nela jak usłyszała Ninę to zaczeła nawijać więc dziewczyny by się dogadały:))

A to moja Nelka..na dniach kończymy 5 miesięcy:-D
P7019264.jpgP7019272.jpgP7059367-001.jpgP7199821.jpgP7199982.jpg

Załączniki

• P7019264.jpg
    P7019264.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 59
  • P7019272.jpg
    P7019272.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 67
  • P7059367-001.jpg
    P7059367-001.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 67
  • P7199821.jpg
    P7199821.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 58
  • P7199982.jpg
    P7199982.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 55
Alu jak byliśmy na pierwszej wizycie u ortopedy to powiedział, że po 4 miesiącu można dziecko na chwilę sadzać jeśli się samo temu nie sprzeciwia i utrzymuje równowagę siedząc... oczywiście wszystko z umiarem, ale jej jak tylko poda się rękę to z leżącej pozycji od razu siedzi.

Kurcze przepraszam Was za zrobienie chrapki na te filmy :-(

Ja blondynka jestem :rofl2: i teraz nie mam pojęcia czy to się da jakoś zmienić?? HELP:-(

Mnie też powiedzieli, że mogę małego sadzać już na chwilkę jeśli trzyma równowagę:-) do tego on sam taki szczęśliwy jak się go choć na krótko posadzi :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Ala, madziarra21 piękne są Wasze Księżniczki :-)

Co do sadzania, to mnie rehabilitantka powiedziała, żeby nie sadzać, nie podpierać, nie obkładać poduszkami.

Do góry