reklama
truskafffka
Fanka BB :)
Asinka hihi słodka gaduła, przypomina mi Luśkę tak samo gada
i Ninka śliczna jest, bardzo dziewczęca :-)
Deizzi ale Ignaś rozbrykany, wiercipiętek mały :-) i radochę ma wodny stworek
Madzia no proszę jakie chłopaki przystojne cała trójca
najbardziej rozbroiło mnie zdjęcie braci z książeczką...bosko:-)
i Ninka śliczna jest, bardzo dziewczęca :-)
Deizzi ale Ignaś rozbrykany, wiercipiętek mały :-) i radochę ma wodny stworek
Madzia no proszę jakie chłopaki przystojne cała trójca
najbardziej rozbroiło mnie zdjęcie braci z książeczką...bosko:-)
lliluu
Aktywna w BB
Asinka85 normalnie łezka wzruszenia aż mi spadła jak ten film zobaczyłam Marchewka suuuuper
Daria też jak miała 5 m-cy miała uszy przekuwane bo mnie wkurzało jak wszyscy mówili jaki piękny chłopczyk
Swoje tez usłyszałam przecież 13 lat temu to była obrazu majestatu a tak ma i nawet nie pamięta kiedy
Deizzi rozbroil mnie ten wasz pływak mam prośbę prześlij mi (najlepiej na PW) instrukcje jak zrobić filmik z podkładem muzyczny alle wiesz tak jak dla blondynki ;-)
Madzia_83 Jaś podobny do taty ;-) A Mariusz jaki zaczytany ;-)
Daria nie lubi się fotografować ale coś wam w tajemnicy pokarzę
Pierwsze uśmiechy (film dla widzów o mocnych nerwach ;-))
YouTube
Pierwsza kąpiel w dużej wannie:
https://www.youtube.com/watch?v=d_nZ7STTd1Y&list=HL1374321956
Przepraszam ale posiadałam tylko tel i filmy marnej jakości
Daria też jak miała 5 m-cy miała uszy przekuwane bo mnie wkurzało jak wszyscy mówili jaki piękny chłopczyk
Swoje tez usłyszałam przecież 13 lat temu to była obrazu majestatu a tak ma i nawet nie pamięta kiedy
Deizzi rozbroil mnie ten wasz pływak mam prośbę prześlij mi (najlepiej na PW) instrukcje jak zrobić filmik z podkładem muzyczny alle wiesz tak jak dla blondynki ;-)
Madzia_83 Jaś podobny do taty ;-) A Mariusz jaki zaczytany ;-)
Daria nie lubi się fotografować ale coś wam w tajemnicy pokarzę
Pierwsze uśmiechy (film dla widzów o mocnych nerwach ;-))
YouTube
Pierwsza kąpiel w dużej wannie:
https://www.youtube.com/watch?v=d_nZ7STTd1Y&list=HL1374321956
Przepraszam ale posiadałam tylko tel i filmy marnej jakości
madziarra21
lliluu filmy na Youtube nie działają bo są prywatne... a z chęcią zobaczę te uśmieszki
Madzia_83 śliczne ma oczyska ten Twój Skarb! a reszta skarbów też śliczni
Dezzi Ignaś jest niesamowity z tym nurkowaniem! Zainspirowałaś mnie tym filmem i wczoraj też tak wykąpałam małą, bez trzymanki Podobało jej się bardzo ale ja się bałam, że naleci jej woda do uszu a wiadomo jaki to ból wtedy... ale jak lezała na brzuszku to już było wspaniale i wyciągnęłam ją dopiero jak woda sie zrobiła zimna
Zabka synuś tatusia jak nic!
Asinka podziwiam za odwage ja też mam ochote na kolczyki dla małej ale się boje troche... jak bedzie spała na boczku to jej sie bedzie wgniatać w szyjke...
No i my aktualni
filmik jak małą się przedrzeźnia z babcią robi to codziennie jak tylko ktoś wyrazi chęć krzyczenia z nią )
Mała Krzykaczka - YouTube
i kilka fotek z dzisiaj
Madzia_83 śliczne ma oczyska ten Twój Skarb! a reszta skarbów też śliczni
Dezzi Ignaś jest niesamowity z tym nurkowaniem! Zainspirowałaś mnie tym filmem i wczoraj też tak wykąpałam małą, bez trzymanki Podobało jej się bardzo ale ja się bałam, że naleci jej woda do uszu a wiadomo jaki to ból wtedy... ale jak lezała na brzuszku to już było wspaniale i wyciągnęłam ją dopiero jak woda sie zrobiła zimna
Zabka synuś tatusia jak nic!
Asinka podziwiam za odwage ja też mam ochote na kolczyki dla małej ale się boje troche... jak bedzie spała na boczku to jej sie bedzie wgniatać w szyjke...
No i my aktualni
filmik jak małą się przedrzeźnia z babcią robi to codziennie jak tylko ktoś wyrazi chęć krzyczenia z nią )
Mała Krzykaczka - YouTube
i kilka fotek z dzisiaj
Załączniki
Załączniki
madziarra21
Alu jak byliśmy na pierwszej wizycie u ortopedy to powiedział, że po 4 miesiącu można dziecko na chwilę sadzać jeśli się samo temu nie sprzeciwia i utrzymuje równowagę siedząc... oczywiście wszystko z umiarem, ale jej jak tylko poda się rękę to z leżącej pozycji od razu siedzi.
Deizzi
Alu mi pediatra to samo powiedziała. Że nie długo ale chwile można już w tym wieku.
lliluu
Aktywna w BB
Kurcze przepraszam Was za zrobienie chrapki na te filmy :-(
Ja blondynka jestem i teraz nie mam pojęcia czy to się da jakoś zmienić?? HELP:-(
Mnie też powiedzieli, że mogę małego sadzać już na chwilkę jeśli trzyma równowagę:-) do tego on sam taki szczęśliwy jak się go choć na krótko posadzi
Ja blondynka jestem i teraz nie mam pojęcia czy to się da jakoś zmienić?? HELP:-(
Mnie też powiedzieli, że mogę małego sadzać już na chwilkę jeśli trzyma równowagę:-) do tego on sam taki szczęśliwy jak się go choć na krótko posadzi
reklama