reklama
P86
Fanka BB :)
Ogólnie cały czas podnosi główkę, bardzo wysoko, cały czas się pręży, ręce i nogi są nie do opanowania... w ustach ma podwyższone napięcie i obniżone w jakimś miejscu.Ja też uważam, że decyzję powinien podjąć lekarz. Najlepiej dodatkowo z dyplomem z pediatrii (ale tych niestety nie ma zbyt wielu).
A czym u Was objawia się napięcie?
P86
Układa się w c jak trzymam go do odbicia i jak leży mi na klatce piersiowej , pięści też zaciska aż rączki robią się sineA układa się w C? Zaciska pięści?
P86
Wiadomo, to nie robot Jednak każda mama chciałaby, żeby dziecko się popatrzało i uśmiechnęło Poczekamy jeszcze troszkę.Staszek ma korygowane 13 tygodni i też jak mu się nie chce, to zamiast na twarze, patrzy gdzieś w bok. Nie ma w tym nic dziwnego, dziecko to nie maszyna. Nie będzie patrzeć tam, gdzie Ty sobie życzysz
Lady Loka
Ale dziecko nie służy do zadowalania potrzeb matki na wszystko przyjdzie czas, daj małemu rozwijać się jego tempem.Wiadomo, to nie robot Jednak każda mama chciałaby, żeby dziecko się popatrzało i uśmiechnęło Poczekamy jeszcze troszkę.
P86
@Lady Loka jak zwykle w formie Tak zrobięAle dziecko nie służy do zadowalania potrzeb matki na wszystko przyjdzie czas, daj małemu rozwijać się jego tempem.
reklama
Lady Loka
No cóż serio, jeżeli lekarze nie widzą nic złego to luz, a i tak słowa lekarzy brałabym przez palce, bo dziecko często u lekarza jest mniej śmiałe niż w domu@Lady Loka jak zwykle w formie Tak zrobię
Poza tym dziecko ma skoki. Staszek miał tak, że w środę nie robił podporu i nawet powiedziałam jego fizjo, że mnie to martwi, po czym wróciliśmy z zajęć w czwartek, położyłam go na macie i zrobił i od tego czasu to jego ulubiona aktywność spokojnie, będzie ok.
Staszek według jednych fizjo ma obniżone napięcie, według innych podniesione z prawej albo z lewej, bo tu też zdania się różnią, generalnie pełna dowolność, mogę sobie wybrać diagnozę
Podziel się: