Ja mam przyjaciółkę rehabilitantkę stad moje wyczulenie na tym punkcie, dziecko nie powinno być sadzane nawet na chwilę bo to masakra dla jego kręgosłupa!Na pewno się podoba jak siedzi, ale co z tego...za to można dzieci nosić przodem do świata w pozycji"siedzącej" wtedy je trzymamy i kręgosłup jest odciążony:-)
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
u mnie takie podejscie jak u Kani i Ali. Nie sadzam chociaz mu sie strasznie podoba- jak jest w pozycji pollezacej i uda mu sie usiasc to ma takiego banana na buzi ze az milo patrzec
ja studiuje rehabilitacje. dziecko powinno samo do wszystkiego dochodzic. oczywiscie mozna mu pomagac w niektorych rzeczach. np obroty. pokazac jak to sie robi. ja z kuba co do siadania robie tak. lezy w pollezacej pozycji i sam sie podnosi na tyle ile chce. czasami dam mu zlapac sie za palce ale w ogole nie ruszam rekoma jak sie przyciagnie to ok.. ale nie wolno ciagac i specjalnie siadac. bo to w kregoslup pojdzie.
madzia jak ja lubię zdjęcia twoich chłopaków! wiesz jak się ładnie na to patrzy ja myślę że również będę otoczona chłopcami powiedz mi jak to jest żyć z testosteronem pod dachem ?
ala deizzi aleksp jak ja wam zazdroszczę basenu (( tak o tym marzyłam! a Aluś jak tylko dotknie wodę histerycznie płacze! Ala miałaś jakieś problemy żeby wejść do basenu z Nelką?
zabka arturek jest przewesoły chyba jak mój Aluś
truskaffka ale ty masz śliczne dzieci!
asinka ja myślę że Ninka jest baaardzo podobna do ciebie! boże jak ja jestem w niej zakochana! )))
makunia powiem ci że twoja Gabrysia tak mi się podoba, że jak bym miała córcię dam jej na imię Gabrysia
anka hihi Ethanek! on ma tyle włosów co Aluś kiedy my się spotkamy co ?
a tu ładuję zdjęcie mojego royal baby
ala deizzi aleksp jak ja wam zazdroszczę basenu (( tak o tym marzyłam! a Aluś jak tylko dotknie wodę histerycznie płacze! Ala miałaś jakieś problemy żeby wejść do basenu z Nelką?
zabka arturek jest przewesoły chyba jak mój Aluś
truskaffka ale ty masz śliczne dzieci!
asinka ja myślę że Ninka jest baaardzo podobna do ciebie! boże jak ja jestem w niej zakochana! )))
makunia powiem ci że twoja Gabrysia tak mi się podoba, że jak bym miała córcię dam jej na imię Gabrysia
anka hihi Ethanek! on ma tyle włosów co Aluś kiedy my się spotkamy co ?
a tu ładuję zdjęcie mojego royal baby
Załączniki
Załączniki
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Aleksp oj jak zazdroszczę tego morza... Ja już o Chorwacji zdążyłam zapomnieć... W tym roku jeszcze rodzinnie na Mazury, ale to w połowie sierpnia. Byczcie się za nas!! Pięknej pogody do końca życzę :-) a Kornelka cudowna :-)
Nimitii czy Alex też się 14go urodził? Royal Baby jak nic :-) a to Ty na ostatnim zdjęciu? Super wyglądasz!!
Nimitii czy Alex też się 14go urodził? Royal Baby jak nic :-) a to Ty na ostatnim zdjęciu? Super wyglądasz!!
go urodził? Royal Baby jak nic :-) a to Ty na ostatnim zdjęciu? Super wyglądasz!!
tak Aluś urodził się 14tego a na ostatnim zdjęciu to ja
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
reklama
lliluu
Aktywna w BB
Heh nikt mi nie pomógł i chyba sobie sama dałam radę nie ma to jak zrobić coś ok w nieprzespaną noc...
wklejam linki jeszcze raz
śmieszka: YouTube
kąpiel : (tylko niepotrzebnie pozwoliłam programowi na poprawki i teraz Danny ma czarne oczy :-( ale może się to uda odkręcić)
07072013007 - YouTube
Jak mało wyraźny to postaram się o jakiś nowy bardziej aktualny i może lepszym sprzętem;-);-)
wklejam linki jeszcze raz
śmieszka: YouTube
kąpiel : (tylko niepotrzebnie pozwoliłam programowi na poprawki i teraz Danny ma czarne oczy :-( ale może się to uda odkręcić)
07072013007 - YouTube
Jak mało wyraźny to postaram się o jakiś nowy bardziej aktualny i może lepszym sprzętem;-);-)
Ostatnia edycja: