reklama
widzę że Gabi też gaduła. Kornela najwięcej dyskusji uskutecznia kiedy trzeba isc spac lub przy piersi jak już trochę napełni brzuszek.
A to my na lekcji nr 2-przyznam że to niesamowity taki kurs z dzieckiem, nabiera się dystansu i spokoju no bo już nie problem jak dziecko wpadnie pod wodę ( bo to takie normalne skoro dziecko potrafi wstrzymać oddech) czy leci mu kubeł wody po głowie....ba nawet jest już radość)
pozdrawiamy wszystkie Marcowe Skarby i ich Mamusie
A to my na lekcji nr 2-przyznam że to niesamowity taki kurs z dzieckiem, nabiera się dystansu i spokoju no bo już nie problem jak dziecko wpadnie pod wodę ( bo to takie normalne skoro dziecko potrafi wstrzymać oddech) czy leci mu kubeł wody po głowie....ba nawet jest już radość)
pozdrawiamy wszystkie Marcowe Skarby i ich Mamusie
Załączniki
truskafffka
Fanka BB :)
Anka jeeej ten Twój czaruś kochany:-) i pełna uroku Laura:-) uwielbiam ich oglądać, udały się Wam dzieciaki wiadomo...po rodzicach :-)
Makunia Gabi cuudnie gada hihi słodka z niej królewna:-)
żabka Artek agencik haha :-)
Madzia Zuza w stroju zaaajefajna:-)letnia panienka:-)
Aleksp widać że te zajęcia sprawiają wielką frajdę i wam i małej:-)
ja ostatnio zapomniałam wstawić pogaduchy z Melką oto i one
https://picasaweb.google.com/radziki3/LuskaNawija?authkey=Gv1sRgCJLG6_rbwIGebw#5899009009609062258
Makunia Gabi cuudnie gada hihi słodka z niej królewna:-)
żabka Artek agencik haha :-)
Madzia Zuza w stroju zaaajefajna:-)letnia panienka:-)
Aleksp widać że te zajęcia sprawiają wielką frajdę i wam i małej:-)
ja ostatnio zapomniałam wstawić pogaduchy z Melką oto i one
https://picasaweb.google.com/radziki3/LuskaNawija?authkey=Gv1sRgCJLG6_rbwIGebw#5899009009609062258
anka26_x_07
Mama Laury :)
zabka fajny zamiennik
Zuzka jaka panieneczka, piekna
Aleksp brawo!!!!!
truskafffka ale gadulka rosnie
Zuzka jaka panieneczka, piekna
Aleksp brawo!!!!!
truskafffka ale gadulka rosnie
Madzia_83
Fanka BB :)
Truskafffka super jest Wasza rodzinka miło się patrzy na takie zdjęcia Melka do schrupania i na zdjęciu gdzie jesteście wszyscy widać że Mati podobny to mamy a Melka do taty. Ja nie wiem do kogo moje chłopaki bardziej podobne bo jedyni mówią że do mnie inni że do męża Jasio oczka ma niebieskie, Mariuszek raczej też będzie miał, bo teraz ma szare więc kolor mają po tacie, tylko mój mąż ma jednolite oko, a chłopaki mają jasny środek i ciemną obwódkę ja mam brązowe oczy ale właśnie z taką obwódką, więc choć to mają po mamie.
Anka ale Ethan się zmienił teraz to już taki prawdziwy mężczyzna a Laura to śliczna dziewczynka
Kaniu dziękuję. Malutki bardzo lubi leżeć u brata w łóżku
Makunia fajna gadułka z Gabrysi
Zabka grzechotka dobra na wszystko
Madziaa jaka fajna plażowiczka z Zuzi strój boski
Aleksp śliczne Wasz wspólne zdjęcie fajnie że Kornelka lubi basen chyba też muszę z moimi chłopakami w końcu pojechać
Anka ale Ethan się zmienił teraz to już taki prawdziwy mężczyzna a Laura to śliczna dziewczynka
Kaniu dziękuję. Malutki bardzo lubi leżeć u brata w łóżku
Makunia fajna gadułka z Gabrysi
Zabka grzechotka dobra na wszystko
Madziaa jaka fajna plażowiczka z Zuzi strój boski
Aleksp śliczne Wasz wspólne zdjęcie fajnie że Kornelka lubi basen chyba też muszę z moimi chłopakami w końcu pojechać
huraaaaa huraa , Kornela najwyraźniej przeszla kolejny skok, ostatnie 2 dni dość sporo spała i przy zasypianiu wyjatkowo ciut popłakała, ale dziś kolejna nowość ,siedzi/lezy w pozycji półsiedzacej i nagle w pozycje siedzącą . Cały dzień zrywa się do siadania a po karmieniu odchyla głowe i sruuu w góre ciagnie głowke i tułów Zdecydowanie za szybko te Nasze malensstwa rosną, chcę się nacieszyć kazda chwsilą ehhhh
Załączniki
Ostatnia edycja:
anka26_x_07
Mama Laury :)
super!
reklama