Deizzi
Fanka BB :)
truskafffka zakochałam się w niej po prostu. Jest boska. Moja marcowa faworytka. Wklejaj więcej jej zdjęć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
makunia czy Twoja mała przekręca głowę tez w drugą strone? bo na zdjęciach ma tylko na jedną. moja córka też tak robiła i wtedy nie wiedziałam że trzeba pilnować żeby dziecko na obie strony głowę miało. i Julce jak miała 4 miesiące to szyja się jakby zastała w jednym miejscu i nie mogła odwrócić na lewą stronę. bo wcześniej miała tylko na prawo i prosto.
Przekręca w drugą też. Zresztą my od początku staramy się układać ją na obu bokach do spania, bo w pierwszych tygodniach przekręcała się i wyginała tylko w jedną stronę...ale w zupełnie przeciwną niz na zdjęciach.