reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

Makunia ale piekny zbior minek :) Druga fotka boska!!!Dzien dobry Gabi jestem :)) swietne!!
Truskafffka tak wozimy sie juz w spacerowce. Niestety synus taki duzy ze gondola i niestety kolyska za male:-( nad czy ubowewam. Kolyski jeszcze nie schowalam bo jak w poludnie klade go na boku z podkurczonymi nozkami to jeszcze daje rade ale na brzuchu nie ma szans:-(

reklama
Deizzi super z tym basenem. Ja z Tymkiem byłam pierwszy raz za nim skończył 3 miesiące i też już myślę o basenie z Ninką, ale najpierw może morze :-D
Anka cudowna rodzinka!! Śliczne macie dzieci, a Ethan jest przeuroczym śmieszkiem :-) a kiedy zawitacie w Polsce?? Spotkamy się??
Makunia śliczna córcia :-) a rzęsy ma zabójcze :tak: moja też mnóstwo min strzela :-)

A tu Ninka:
20130605_095154.jpg
20130605_133646.jpg Taki widok zastałam jak poszłam na chwilę do kuchni :-D Tymcio opiekował się siostrą haha

Załączniki

• 20130605_095154.jpg
    20130605_095154.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 64
  • 20130605_133646.jpg
    20130605_133646.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 70
asinka-jaaaa on jej tą zabawkę na głowie położył? No agent:) Na chwilę z oczu pewno nie można spuścić:>
Zabcia-super filmik! świetnie się słucha jak dzieciątko juz się śmieje, moja jeszcze tego w głoś nie robi ale nie umie się doczekać:> Jestem ciekawa jak to bedzie brzmialo:)

Anka super z Was rodzinka, a Ethan duży chłopak, i jaki przystojny :-)
Makunia Gabrysia świetne minki trzaska.
Agusinka świetne zdjęcie :-) Synuś pomysłowy :-)

robię porządek z fotkami

oblicza naszej małej gwiazdy

jeszcze podkówkę chcę upolować, bo robi obłędnie, ale jak widzi aparat to podkówka znika

Anka łoo to byczek z Ethana :D moja mała się jeszcze w kołysce mieści, ale myślę że jeszcze może miesiąc i będzie się trzeba przenieść do łóżeczka
Żabka jaki słodki śmiech !! :) miód na serducho :) wycałuj małego śmieszka :)
Asinka piękna córcia, a synek haha niezły agent :p

reklama
Do góry