reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

Moja Milena też się wyginała i patrzyła tylko w jedną strone. Ale często ją poprawialiśmy, prostowaliśmy i zmienialiśmy strony do spania i teraz już nie skręca główki ::)

reklama
djkhoney- Milenka słodziutka, najbardziej podoba mi się zdjęcie w tej pościeli...taka kruszynka z psem "pasterskim":)
NomiMalone- niestety jakoś nie potrafię tych fotek zobaczyć:/

NomiMalone sliczna coreczka, slodko spi

djkahoney Milenka jest urocza :-)

truskaffka Amelka strzela swietne minki! :laugh2:

anka rodzinka jak malowana! Ethan wyglada na jakies 5 miesiecy conajmniej :tak:

madzia83 super chlopaki! Mariuszek sliczny!

madzia kluseczek pierwsza klasa, piekna malutka ;-)

kinajka Filipek jak juz wysoko glowe trzyma! cudny bobas

zabka Artek wyglada jakby mial odleciec ;-)

ala Nelka jest piekna! :happy::happy:

to i ja sie pochwale. moja kluseczka

Ostatnia edycja:
djkahoney Milenka słodka:)
NomiMalone Justynka cudna:)
Herbata Twoja kluseczka boska:)

A tu Mariuszek z dziś:) nie mogłam się zdecydować, które zdjęcie wstawić dlatego ich tyle:D
IMG_3686.jpgIMG_3707.jpgIMG_3712.jpgIMG_3713.jpgIMG_3753.jpgIMG_3763.jpgIMG_3777.jpgIMG_3780.jpgIMG_3781.jpgIMG_3786.jpg

Załączniki

• IMG_3686.jpg
    IMG_3686.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_3707.jpg
    IMG_3707.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_3712.jpg
    IMG_3712.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_3713.jpg
    IMG_3713.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_3753.jpg
    IMG_3753.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3763.jpg
    IMG_3763.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_3777.jpg
    IMG_3777.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_3780.jpg
    IMG_3780.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3781.jpg
    IMG_3781.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_3786.jpg
    IMG_3786.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 43
Wiecie co ?
Te nasze dzieci sa tak sliczne ze za kazdym razem sie nimi zachwycam:tak:
Kluseczka przecudna na takie slodkie pulaski
A Lalunia w poscieli no do wycalowania
Mariuszek wiadac ze jak by mogl to by poszedl do przeodu:tak:
Justysia w opasce z kwiatem süß cukiereczek doslownie i lubi spac w towarzytwie:tak:

Herbata wczoraj na wycieczke babka mi powiedziala ze byla pewna Ethana jako pol roczne dziecko, inna wziela go za dziewczynke:-D

Nikusia z kuzynem :) Zdjęcie0363.jpgP1010798.jpgA tu z rodzicami i pierwszym w życiu medalem i dyplomem :)

Załączniki

• Zdjęcie0363.jpg
    Zdjęcie0363.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 71
  • P1010798.jpg
    P1010798.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 61
  • P1010798.jpg
    P1010798.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Aniu co roku cała nasza rodzina się spotyka i rywalizuje w meczu :) Mojego dziadka rodzina przeciwko rodzinie dziadka brata :) Zaczynamy mszą św, później mecz a na koniec wspólne świetowanie przy ognisku albo grillu. No i wszystkie dzieci obecne zawsze dostają dyplomy i medale :) Od tych najmniejszych do tych już grających a grają już 6-7 latki :) Bardzo fajny zwyczaj :)

Do góry