reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć dziewczyny,
Ja juz po badaniu. Dziecię ma się dobrze. Ma już 5,74 cm,co daje 12t2d. Serce bije 158/min. Przezierność karkowa i przegroda nosowa ok. Lekarka podrażniła Maleństwo, żeby się odwróciło, to wyglądało tak jakby przepłynęło kawałek żabką :D. Płci nie znamy, bo za wcześnie, serca nie dała posłuchać, bo dziecko za malutkie.
Usg nie wklejam, bo 3 zdjęcia które dała, to w zasadzie dziecka nie widać. Może w piątek będą ładniejsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Hesse super :))) jejku to musi być piękne uczucie;) to teraz w piątek kolejna wizyta?;) czekamy z niecierpliwością na zdjęcie :)

24Magda jutro robisz kolejna betę???;)

Dziewczynki śnila mi się dzisiaj nasza kropka z serduszkiem jejkuu płakałam przez sen ze szczęścia:) tak realistycznego snu to chyba jeszcze nigdy nie miałam;)

Hess suuuuuuper że z dzidzia wszystko ok ;)) ale ten czas leci. Pewnie dziś blask szczęścia od ciebie bije,;)) ja dopiero w 19tc dowiedziałam się o płci bo mój maluszek stale się zaslanial; )) KAIIINA tak jutro powtórka bety ;)) i jutro chyba ostatni raz. Dwa lata temu też robiłam weryfikację tylko 2 razy.

Hess super kochana że z maleństwem wszystko dobrze oh jak ci zazdroszczę że masz już swoje maleństwo pod sercem i możesz na nie spoglądać.
Kaiiina szkoda że mój @ jeszcze trwa bo tak bym umówiła wizytę na jutro a tak chyba aż na poniedziałek :-( co do snu to cudny ja miałam podobny może się doczekam żeby się spełnił :-)

Hess super kochana że z maleństwem wszystko dobrze oh jak ci zazdroszczę że masz już swoje maleństwo pod sercem i możesz na nie spoglądać.
Kaiiina szkoda że mój @ jeszcze trwa bo tak bym umówiła wizytę na jutro a tak chyba aż na poniedziałek :-( co do snu to cudny ja miałam podobny może się doczekam żeby się spełnił :-)

Bernadetta 1 już niedługo i Ty się doczekasz, jak każda z nas :)

kaiiina - super sen, zobaczysz, będzie proroczy :)

Hess, cudne wieści o Zabce:) niech dalej pięknie rośnie pod maminym serduchem :)

Magda, jutro beta? Nie masz możliwości odczytania wyniku w Internecie?

Kaiina, piękny sen:)

A ja czekam na niedzielę...

Bernadet nic nie poradzisz:) będzie inna okazja na pewno:))
Hess mam taką nadzieje może nawet jutro ;D fajnie by było:)))
Magda to trzymam mocniutko kciuki za piękny przyrost;))
Anika będzie również mieć piękne widoki:))):)

reklama
Do góry