reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za kaiiine i jej wspaniałe widoki oraz za 24magda09 i przyrost bety :)

LUTY

24 - kaiiina - wizyta w klinice, spotkanie z Kropkiem :)
24 - 24magda09 - II pozytywna beta !!

25 - niebajka - ktg, przepływy, usg
26 - Hess - usg genetyczne + Pappa (prywatnie)
28 - niebajka - rodzi wg. USG
28 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MARZEC

02/04 - niebajka - rodzi wg. kliniki
07 - niebajka - rodzi wg. OM
07 - kaiiina - usg serduszkowe
10 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Kogoś dopisać?

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu za piękny przyrościk kciuki mocne trzymam :)
Kaiiina za niezapomniane widoki :) też pamiętam jak dziś TEN dzień ;)
Kasiu za cudne spotkanie i szybki, bezbolesny poród kciuki :)

Kaiiina kciuki za piękne widoki no i może za niespodziankę :-) :) w postaci serduszka :-) :)
Magda pięknego przyrostu w mrozaczkach siła :wink:
KasiaMakaronik cudownych przeżyć i wszystkiego co najlepsze dla kruszynki :-) :)
A ja sobie po narzekam znów gorsze samopoczucie dopada mnie chyba kryzys wieku średniego :sad:

Kaiina, szybko nam tu ze szczegolami opisz wizyte! Cudnych widokow :))

Magda, o której będzie beta?

Kasiu, spokojnego i szybkiego porodu. Kciuki :))

Bernadetta, przesyłam słoneczne pozdrowienia :)

Anika11 kochana dziękuję ale mam wrażenie że zawisła nade mną czarna chmura wczoraj pokłócilam się z moim M i jego mamuśka babsztyl nie rozumie że wpieprzajac się w nasze małżeństwo niszczy je a mój jeszcze za nią obstaje już nie mam ani siły, ani cierpliwości do tego wszystkiego. Rzadno z nich nie rozumie przez co przechodzę że potrzebuje, ciszy, spokoju ,odpoczynku tym bardziej że przy prawie dwulatku go nie mam Rzadno z nich nie potrafi zrozumieć straty jaka czuję nie po raz pierwszy a mimo to potrafią człowiekowi dopieprzyc tak że aż w pięty pójdzie :sad: i jak tu myśleć optymistycznie normalnie załamać się idzie:sad:
No to ponarzekalam :confused2:

Anika krew już oddana; )) dziękuję dziewczyny za kciuki trzymajcie do popołudnia; )) niestety lab.nie ma opcji spr.przez internet więc muszę znów osobiście jechać po 15 ,)) Bernadetta każda z nas na prawo do po narzekania. Pamiętaj że po to jest to forum aby móc się wygadać. Ja w niedziele mialam gorszy dzień... Ja już jestem takiego zdania że nikt nie jest w stanie nas zrozumieć,kobiet,które stale lecą na hormonach,poświęcają się ze wszystkich sił,które przeżywają porażki straty... nikt nie zrozumie kto nie przeszedł przez to wszystko osobiście. Ja dzis spotkałam takiego starego trepa który zawsze gada bez sensu,dziś powiedział mi w sklepie że trzeba robić drugie dziecko żeby dostałc 500+, skąd te ludzie się biorą.

Hej,
Hess super że usg wyszło dobrze:laugh2:
24magda09 trzymam kciuki za piękny przyrost:laugh2:

Co do wsparcia to powiem Wam szczerze, że ja ogólnie mam spory fanclub w kwestii ivf i ciąży, ale czasem jestem nimi zmęczona bo ciągle pytają kiedy i kiedy:baffled: A jak same wiecie nic nie idzie jak trzeba zwłaszcza w rządówce:oo2: M wspiera dość specyficznie, ale się stara:sorry: ale są też ludziska, którzy uważaja że grzesze pragnąc drugiego dziecka jeszcze za taką cenę i za tyle wyrzeczeń (jedną z nich jest moja Teściowa - lubię ją bardzo, ale jak słyszę jak dyskretnie mi przygaduje, że za duzo leków, wizyt u lekarza i dziecko urodzi się bez ręki, nogi itd to mi ręcę opadają:oo2:). Pomimo tego staram się nie przejmować i jak tylko mogę dąże do upragnionego celu:-) :) obym się doczekała:laugh2: uszy do góry:cool2: pozdrawiam:-p:-p

Kate, przepraszam,że wcześniej Ci nie odpisalam w sprawie drugiej doktor RB. Nie miałam z nią styczności, poza jedną wizytą i Połacie, wszystkie inne miałam u "naszej".

Dziewczynki, jako że u mnie jest ok i już te 12 tyg. jest, to chciałabym oddać kalendarz do prowadzenia którejś z Was. Kalendarz przynosi szczęście i każda, która go prowadziła zaszła w ciążę :)

Więc, która chętna???

reklama
dziewczynkiiii:))))
dziękuje ślicznie za kciuki :)
więc tak pęcherzyk piękny jest umiejscowiony w macicy, serduszka jeszcze nie było ale wizytę serduszkową mam na 07.03 :) hjejku jestem tak strasznie szczęśliwa ze aż tego słowami nie potrafię wyrazić:)) teraz czekamy na serduszko jejku piękny widok:)))) taka małaluśieńka kropeczka mam teraz tyylko brać lutke witaminy i magnez:)
jakby któraś chciała estrofem to mam całe opakowanie;) z chęcią oddam (mi 1 op dała Madziula87 i przyniósł mi szczęście możne i którejś z was przyniesie :)) chętnie oddam:)

Hess ja bym z chęcią przejeła z tym że jestem już w ciąży:) więc może ktoś inny:)))

Do góry