reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć dziewczyny,
Ja juz po badaniu. Dziecię ma się dobrze. Ma już 5,74 cm,co daje 12t2d. Serce bije 158/min. Przezierność karkowa i przegroda nosowa ok. Lekarka podrażniła Maleństwo, żeby się odwróciło, to wyglądało tak jakby przepłynęło kawałek żabką :D. Płci nie znamy, bo za wcześnie, serca nie dała posłuchać, bo dziecko za malutkie.
Usg nie wklejam, bo 3 zdjęcia które dała, to w zasadzie dziecka nie widać. Może w piątek będą ładniejsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Hesse super :))) jejku to musi być piękne uczucie;) to teraz w piątek kolejna wizyta?;) czekamy z niecierpliwością na zdjęcie :)

24Magda jutro robisz kolejna betę???;)

Dziewczynki śnila mi się dzisiaj nasza kropka z serduszkiem jejkuu płakałam przez sen ze szczęścia:) tak realistycznego snu to chyba jeszcze nigdy nie miałam;)

Hess suuuuuuper że z dzidzia wszystko ok ;)) ale ten czas leci. Pewnie dziś blask szczęścia od ciebie bije,;)) ja dopiero w 19tc dowiedziałam się o płci bo mój maluszek stale się zaslanial; )) KAIIINA tak jutro powtórka bety ;)) i jutro chyba ostatni raz. Dwa lata temu też robiłam weryfikację tylko 2 razy.

Hess super kochana że z maleństwem wszystko dobrze oh jak ci zazdroszczę że masz już swoje maleństwo pod sercem i możesz na nie spoglądać.
Kaiiina szkoda że mój @ jeszcze trwa bo tak bym umówiła wizytę na jutro a tak chyba aż na poniedziałek :-( co do snu to cudny ja miałam podobny może się doczekam żeby się spełnił :-)

Hess super kochana że z maleństwem wszystko dobrze oh jak ci zazdroszczę że masz już swoje maleństwo pod sercem i możesz na nie spoglądać.
Kaiiina szkoda że mój @ jeszcze trwa bo tak bym umówiła wizytę na jutro a tak chyba aż na poniedziałek :-( co do snu to cudny ja miałam podobny może się doczekam żeby się spełnił :-)

Bernadetta 1 już niedługo i Ty się doczekasz, jak każda z nas :)

kaiiina - super sen, zobaczysz, będzie proroczy :)

Hess, cudne wieści o Zabce:) niech dalej pięknie rośnie pod maminym serduchem :)

Magda, jutro beta? Nie masz możliwości odczytania wyniku w Internecie?

Kaiina, piękny sen:)

A ja czekam na niedzielę...

Bernadet nic nie poradzisz:) będzie inna okazja na pewno:))
Hess mam taką nadzieje może nawet jutro ;D fajnie by było:)))
Magda to trzymam mocniutko kciuki za piękny przyrost;))
Anika będzie również mieć piękne widoki:))):)

reklama
Do góry