reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

kaiiina - gratuluję, cieszę, się że wszystko dobrze. A do serduszkowe czas zleci, zobaczysz :). Jak nikt inny nie będzie chciał kalendarza, to śmiało go bierz :)

reklama
Kaiiina myślę, że to moje dziewczyńskie fluidki Cię zaraziły i że u Ciebie też będzie Dziołszka :) ...cieszę się bardzo, że zobaczyłaś piękny pęcherzyk ;) ...serduszko zobaczysz już niedługo ❤

24magda09 - prawidłowy przyrost, to czego chcieć więcej :) Super!! Będziesz robiła jeszcze jedną weryfikację czy już nie?

Kaiiina bardzo się ciesze że pęcherzyk jest na swoim miejscu a i serduszka niebawem się doczekasz :-) :) ja wizytę mam teraz 1 marca we wtorek i jeśli będzie transfer na naturalnym cyklu to możliwe że będzie on właśnie 7 marca a jeśli tak to może uda się zorganizować czas na kawkę :-) :)
Hess kochana jeśli ten kalendarz naprawdę przynosi szczęście to jestem chyba najbardziej potrzebujaca:frown:zatem może ja :biggrin2:jeśli nie nie ma nic przeciwko bo przecież są tu dziewczyny które są dłużej na tym forum niż ja więc niech się wypowiedzą bo może któraś też by chciała.

reklama
magda gratulacje;))) widzę że przyrościk podobnie jak u mnie;)))) pieknie!!!! niedługo kropeczke swą ujrzysz :)))a dla św. spokoju robiłam po 2 dniach i było powyżej 500 można ale nie ma takiej konieczności:))

Madziula dziewczynka by się przydała bo mam siostrę jak wiesz 4 latka :)) więc mama wszystkie jej ciuszki kolekcjonuje dla mnie:)))) heheh chociaż dzisiaj R coś z dr rozmawial że wolał by chłopaka :pP jajka wolą jajka:)

Do góry