Lea2022
Moderator
Ja liczę na czwartek!niby już brzuch pobolewa, mam nadzieję, ze do pątku się zjawi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja liczę na czwartek!niby już brzuch pobolewa, mam nadzieję, ze do pątku się zjawi.
Tak był pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowymBeta wysoka, ale ona wskazuje na rozwój trofoblastu. To wypada 5+3 wczoraj, czas na zarodek z serduszkiem jest do 6+1. A był pęcherzyk żółtkowy?
A to bym się na razie nie martwiła, bo na ten etap ciąży to prawidłowy obraz (gdyby nie było pęcherzyka żółtkowego to byłoby słabo). Czekamy na zarodek/zarodki w poniedziałekTak był pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
Dziękuję bardzo, jestem spokojniejszaA to bym się na razie nie martwiła, bo na ten etap ciąży to prawidłowy obraz (gdyby nie było pęcherzyka żółtkowego to byłoby słabo). Czekamy na zarodek/zarodki w poniedziałek
Dziękuję. Głowa chwilowo trochę szaleje. Czy zarodek zły, czy jednak ta implantacja nie działa u mnie (miałam takie bóle okresowe przez dwa dni, jakby coś tam chciało), czy może powinnam zrobić histero i sprawdzić czy nie ma jakiegoś zapalenia. Aż w końcu myślę już o kolejnej stymulacji mimo, że mamy jeszcze 2 .Jak się trzymasz?
Teraz będziesz miała zadbane w pełni endometrium i blastocystę podaną, więc szanse większe.Dziękuję. Głowa chwilowo trochę szaleje. Czy zarodek zły, czy jednak ta implantacja nie działa u mnie (miałam takie bóle okresowe przez dwa dni, jakby coś tam chciało), czy może powinnam zrobić histero i sprawdzić czy nie ma jakiegoś zapalenia. Aż w końcu myślę już o kolejnej stymulacji mimo, że mamy jeszcze 2 .
Czasem głowa swoje, ale jestem totalnie świadoma, że szansa na powodzenie to jakieś 30% trzeba iść dalej, czekam na okres i odliczam do kolejnego transferu przy porażkach pojawiają się myśli czy to się kiedyś uda, ale zaraz na pewno znowu będą kolejne nadzieje.
mnie tylko trochę szczypał, ale nic nie bolało i nie miałam siniaka.Dziewczyny, menopur 300 - bardzo bolesne podanie. U Was również? Czuje ,że będzie siniak na pół brzucha najgorszy jak do tej pory zastrzyk. Też miałyście takie odczucia?
Musi się udać. Myślałaś o podaniu 2 zarodków?Dziękuję. Głowa chwilowo trochę szaleje. Czy zarodek zły, czy jednak ta implantacja nie działa u mnie (miałam takie bóle okresowe przez dwa dni, jakby coś tam chciało), czy może powinnam zrobić histero i sprawdzić czy nie ma jakiegoś zapalenia. Aż w końcu myślę już o kolejnej stymulacji mimo, że mamy jeszcze 2 .
Czasem głowa swoje, ale jestem totalnie świadoma, że szansa na powodzenie to jakieś 30% trzeba iść dalej, czekam na okres i odliczam do kolejnego transferu przy porażkach pojawiają się myśli czy to się kiedyś uda, ale zaraz na pewno znowu będą kolejne nadzieje.
Ja znieczulam miejsce wkłucia lodem i polecam bo nawet jak boli to z opóźnieniem i już tak nie boliDziewczyny, menopur 300 - bardzo bolesne podanie. U Was również? Czuje ,że będzie siniak na pół brzucha najgorszy jak do tej pory zastrzyk. Też miałyście takie odczucia?