reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jak się trzymasz?
Dziękuję. Głowa chwilowo trochę szaleje. Czy zarodek zły, czy jednak ta implantacja nie działa u mnie (miałam takie bóle okresowe przez dwa dni, jakby coś tam chciało), czy może powinnam zrobić histero i sprawdzić czy nie ma jakiegoś zapalenia. Aż w końcu myślę już o kolejnej stymulacji mimo, że mamy jeszcze 2 ❄️.

Czasem głowa swoje, ale jestem totalnie świadoma, że szansa na powodzenie to jakieś 30% 🙂 trzeba iść dalej, czekam na okres i odliczam do kolejnego transferu 🙂 przy porażkach pojawiają się myśli czy to się kiedyś uda, ale zaraz na pewno znowu będą kolejne nadzieje.

Dziękuję. Głowa chwilowo trochę szaleje. Czy zarodek zły, czy jednak ta implantacja nie działa u mnie (miałam takie bóle okresowe przez dwa dni, jakby coś tam chciało), czy może powinnam zrobić histero i sprawdzić czy nie ma jakiegoś zapalenia. Aż w końcu myślę już o kolejnej stymulacji mimo, że mamy jeszcze 2 ❄️.

Czasem głowa swoje, ale jestem totalnie świadoma, że szansa na powodzenie to jakieś 30% 🙂 trzeba iść dalej, czekam na okres i odliczam do kolejnego transferu 🙂 przy porażkach pojawiają się myśli czy to się kiedyś uda, ale zaraz na pewno znowu będą kolejne nadzieje.
Teraz będziesz miała zadbane w pełni endometrium i blastocystę podaną, więc szanse większe.
Ale rozumiem szaleństwo głowy i współczuję bardzo...

Dziewczyny, menopur 300 - bardzo bolesne podanie. U Was również? Czuje ,że będzie siniak na pół brzucha :( najgorszy jak do tej pory zastrzyk. Też miałyście takie odczucia?

Musi się udać. Myślałaś o podaniu 2 zarodków?

reklama
Do góry