reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
smerfeta - mąż jeszcze nie wie, jest w delegacji za granicą. Jutro wraca późnym wieczorem i dopiero mu powiem - osobiście :D. I dam malutkie skarpeteczki z testem ciążowym w środku, hehe. Mam też zdjęcie z USG :)
Nooo, człowiek planuje ciążę, stara się, a na koniec wpadka, hehe.

Usg

Załączniki

• 1452770782182.jpg
    1452770782182.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 52
Hessiaku gratulejszyn :)
Piękne serdunio :)
Bliźniaki poczekają aż po nie wrócisz w takim razie :) Bedzie rodzeństwo dla Twojej Spryciuli :) Sobie dziecię poradzi w życiu :)

Hess bardzo się cieszę dbajcie o siebie ,ale super niespodzianka dla M
Niebajka tak do porodu będę już leżała w szpitalu ,wyobraż sobie że mąż będzie wiózł mnie i teściową bo teściowa w tym samym czasie ma mieć usuniętą nerkę bo jej nie pracuję i też będzie leżeć w Olsztynie .Mój cukier potrafi być przeróżny,ale sporadycznie przekracza 120 a czasami nawet ponad 130 ,ale to się trafia mało .A ty jak masz?

Odpoczywamy do soboty :)

STYCZEŃ

16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
18 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

20 - KasiaMakaronik - KTG
20 - anika11 - I pozytywna beta!!
21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane:)!!!Hess....Piekny!Piekna!Cudo!:)))to zapewne bedzie najpiekniejszy prezent dla Twojego M
Ja zyje...troche jestem obolala...ale jajeczka juz na.swiecie.heheh...tylko teraz oczekiwania na to czy przetrwaja i czy wszystkie sie zaplodnia.Jutro mamy dzwonic do kliniki co z nimi i kiedy bedzie transfer.Dowiedzialam sie ze prawdopodobnie bedzie to etap "blastocysty" w moim przypadku...
Teraz odpoczywam i regeneruje sily...Sciskam Was wszystkie:)))
Kaiiina jesli tylko bedziesz w klinice lub nawet Rzeszowie dawaj znac!!!:)Trzymam kciuki za @..;)))Buziale

reklama
Do góry