reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anika spokojnie to na pewno po transferze masz plamienia kochana, nie panikujemy; )) Hess całkiem możliwe że to jakaś bakteria w moczu a może wypadł dzień @-tak mi kiedyś lekarz mówił na początku mojej ciąży że w tym dniu miałam spodziewać się @ i delikatnie plamilam. Także zrob dla świętego spokoju badanie moczu;) a ja chyba planuje 21 robić betę,boję się ale już nie nakręcam jak poprzednim razem.

24magda09 - noooo, u mnie to nie ma oczywistych terminów @. Przez PCOS i bez leków to @ przychodziła kiedy chciała. Raz po 28 dniach, raz po 40.......no za każdym razem inaczej..... Jutro może sprawa się wyjaśni. Podejrzewam jednak coś z układem moczowym.
Zapisuję Cię w takim razie na 21.01 na pozytywną betę :)

Hess cudoooo cudo i jeszcze raz cudo... Marudź nam ile chcesz ;) ... Myślę ze jednak to pęcherz... Bo po usg by gin. Zauwazyl-a. Kurcze ale maz się ucieszy:) popłakałam się ze szczecia waszego::*
Witch kochana trzymam kciukasy za wasze jajeczka:***
kochane:D dostałam dzis@... Jutro na 8:00 mam być w klinice pobiorą mi krew(pytanie czy mam być naczczo)??? Usg będę mieć...

Dziewczyny jmoze jakieś spotkanie na ploteczki kaw herbatę i ciacho??? Któraś chętna???:):))

Ostatnia edycja:
kaiiina - a co masz mieć badane? Jeśli estriadol i progesteron to nie musisz być na czczo. I to wizyta tylko na pobranie krwi czy z lekarzem też? Jeśli tak, to jaka dokładnie? To dopiszę do kalendarium ;)

Jutro trzymamy kciuki za kaiiina i jej cudowną stymulację :)

STYCZEŃ

15 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
20 - KasiaMakaronik - KTG
20 - anika11 - I pozytywna beta!!
21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

reklama