reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anika spokojnie to na pewno po transferze masz plamienia kochana, nie panikujemy; )) Hess całkiem możliwe że to jakaś bakteria w moczu a może wypadł dzień @-tak mi kiedyś lekarz mówił na początku mojej ciąży że w tym dniu miałam spodziewać się @ i delikatnie plamilam. Także zrob dla świętego spokoju badanie moczu;) a ja chyba planuje 21 robić betę,boję się ale już nie nakręcam jak poprzednim razem.

24magda09 - noooo, u mnie to nie ma oczywistych terminów @. Przez PCOS i bez leków to @ przychodziła kiedy chciała. Raz po 28 dniach, raz po 40.......no za każdym razem inaczej..... Jutro może sprawa się wyjaśni. Podejrzewam jednak coś z układem moczowym.
Zapisuję Cię w takim razie na 21.01 na pozytywną betę :)

Hess cudoooo cudo i jeszcze raz cudo... Marudź nam ile chcesz ;) ... Myślę ze jednak to pęcherz... Bo po usg by gin. Zauwazyl-a. Kurcze ale maz się ucieszy:) popłakałam się ze szczecia waszego::*
Witch kochana trzymam kciukasy za wasze jajeczka:***
kochane:D dostałam dzis@... Jutro na 8:00 mam być w klinice pobiorą mi krew(pytanie czy mam być naczczo)??? Usg będę mieć...

Dziewczyny jmoze jakieś spotkanie na ploteczki kaw herbatę i ciacho??? Któraś chętna???:):))

Ostatnia edycja:
kaiiina - a co masz mieć badane? Jeśli estriadol i progesteron to nie musisz być na czczo. I to wizyta tylko na pobranie krwi czy z lekarzem też? Jeśli tak, to jaka dokładnie? To dopiszę do kalendarium ;)

Jutro trzymamy kciuki za kaiiina i jej cudowną stymulację :)

STYCZEŃ

15 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
20 - KasiaMakaronik - KTG
20 - anika11 - I pozytywna beta!!
21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

reklama