GratulacjeTrochę na koniec mi się rozlał bo odkleił się papierek z prawej strony i nie zeszło w całości
reklama
Ja za Ciebie też mocno trzymam ! Dziewczyny uda nam się ! MusiTrzymam kciuki, ja we wtorek transfer
miszka0109
Aktywna w BB
Może ten grudzień będzie szczęśliwy
raisonnablement
Fanka BB :)
raisonnablement
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze transfery, obyście się po nich czuły tylko lepiej niż ja, bo od tygodnia jestem jak zombie leżenie w jednej pozycji, sen i suche paluszki to jedyne co mnie ratuje
LadyCaro
ale co się dzieje? Czy ja nie doczytałam czegoś? Masz nakaz leżenia? Czy po prostu źle się czujesz?Dziewczyny trzymam kciuki za wasze transfery, obyście się po nich czuły tylko lepiej niż ja, bo od tygodnia jestem jak zombie leżenie w jednej pozycji, sen i suche paluszki to jedyne co mnie ratuje
raisonnablement
Mam takie nudności, że nawet te leki na receptę nie pomagają. W tamtym tygodniu się męczyłam na pracy zdalnej, ale powiedziałam już, że w tym tygodniu mnie nie ma, bo nie jestem w stanie nic zrobić. Już nie pamiętam kiedy byłam z psem na spacerze. Prawie wszystko mnie obrzydza, jestem w stanie zjeść jogurty owocowe, banana, borówki, paluszki i chrupki kukurydziane. Mam nadzieję, że to szybko minie, a tu dopiero 6+3, a do końca pierwszego trymestru dalekoale co się dzieje? Czy ja nie doczytałam czegoś? Masz nakaz leżenia? Czy po prostu źle się czujesz?
LadyCaro
Kurcze, przykro mi. Oby minęło szybko. Ale już się bałam, że coś się dzieje z ciążą i musisz leżećMam takie nudności, że nawet te leki na receptę nie pomagają. W tamtym tygodniu się męczyłam na pracy zdalnej, ale powiedziałam już, że w tym tygodniu mnie nie ma, bo nie jestem w stanie nic zrobić. Już nie pamiętam kiedy byłam z psem na spacerze. Prawie wszystko mnie obrzydza, jestem w stanie zjeść jogurty owocowe, banana, borówki, paluszki i chrupki kukurydziane. Mam nadzieję, że to szybko minie, a tu dopiero 6+3, a do końca pierwszego trymestru daleko
reklama
NataliaNatka
Zaangażowana w BB
Nie poddawaj się, 35 to jeszcze nie jest "za późno". A pozytywnych bet jest sporo, więc to napawa optymizmem i szczęściemHej,hej pozytywne bety jakieś są? Ja się chyba poddaję i nie będę korzystać z programu skończyłam już 35 lat i jakoś wydaje mi się za późno