reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Magda, Anika &&&&&&!!!

Hess jutro zycze pieknych widoczkow i dzwiekow:)))) ♡♡♡♡ super ze znalazl.sie wolny termin:)

Witch dokladnie! Nie ilosc a jakosc:) &&&&&

Kasiu chleb jest bardzo zdradliwy...:( ja nie jem więcej niz 1 kromke chleba. Kolezanka z poradni odstawila pieczywo calkiem!!! wczesniej jadlam na sniadanie 2 kromki i pol parowki drobiowej, (bo w poradniku bylo ze 2 kromki!) A teraz jem jedna kromke i 2 parowki i jeszcze troszke serka i warzywa! W koncu mozna sie najesc! Nawet majonez dorzucę na chleb:D
Polecam rowniez twarozek naturalny grani. Po wiejskim serku cukier mi skakal, a po tym jest super;)
Ja ma termin z pierwszego genetycznego na 28lutego. Wg om 7 marca.
Na ostatnim usg prenatalnym 30 grudnia bylo 1850gram i niby termin wyskoczyl na 25 lutego, ale mam sie tym nie sugerowac. Nadal obowiązuje 28:)

Ja tez zlecialam z wagi.. teraz w końcu pol kg do przodu..

A na plytki cos sie bierze? Żelazo np? I do porodu bedziesz juz lezec w szpitalu?
wspolczuje tej insuliny bo musi byc cięzko regulowac ten poziom:/ wazne, ze lekarz Cie nie lekcewazy i jakos to wszystko ciagniecie do przodu;) a najwyższe wartości cukru jakie masz?

reklama
Hess!!! Kochanie gratulacje!! B-) bardzo się cieszę że w końcu się udało :) życzę Ci spokojnych 9 miesięcy niech maleństwo bądź maleństwa rosną zdrowo, buziaki :)

A moje maluchy skończyły 5 tygodni, ja padam na pysk, żyję od karmienia do karmienia. Wychodząc ze szpitala maluchy miały po 2100 g a teraz jeden ma 34890 a drugi 3180 także magiczne 3 kg przekroczone :) pozdrawiam wszystkie dziewczyny te które znam i tych których nie znam :)

Hess:*** to będzie twój najwspanialszy widok jaki można tylkozobaczyc.. Jejku taka mala kropeczka ze swoim serduszkiem achhh!!czekamy na wieści:**Witch myślałam ze spotkamy się w klinice... A tu moja @ ma mnie głęboko w swoim poważaniu...
Kochana kciukam;**

reklama
Dziewczyny,
Na usg Kropek ma 4,6 mm, jest to 6 tc. Jest serduszko!!!!
Źródła krwi nie widać, wszystko jest ok. Na sondzie krwi nie było. (bo rano na papierze miałam taką rozwodnioną krew i mocz był też jakby zabarwiony).
Skąd ciąża - cud ;). Prawdopodobnie zagnieździła się 15.01. Prg mam wysoki, nie brać Lutki. Mam jeszcze ślady po hiperce.
Ogólnie jest ok. :)

Do góry