reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Magda, Anika &&&&&&!!!

Hess jutro zycze pieknych widoczkow i dzwiekow:)))) ♡♡♡♡ super ze znalazl.sie wolny termin:)

Witch dokladnie! Nie ilosc a jakosc:) &&&&&

Kasiu chleb jest bardzo zdradliwy...:( ja nie jem więcej niz 1 kromke chleba. Kolezanka z poradni odstawila pieczywo calkiem!!! wczesniej jadlam na sniadanie 2 kromki i pol parowki drobiowej, (bo w poradniku bylo ze 2 kromki!) A teraz jem jedna kromke i 2 parowki i jeszcze troszke serka i warzywa! W koncu mozna sie najesc! Nawet majonez dorzucę na chleb:D
Polecam rowniez twarozek naturalny grani. Po wiejskim serku cukier mi skakal, a po tym jest super;)
Ja ma termin z pierwszego genetycznego na 28lutego. Wg om 7 marca.
Na ostatnim usg prenatalnym 30 grudnia bylo 1850gram i niby termin wyskoczyl na 25 lutego, ale mam sie tym nie sugerowac. Nadal obowiązuje 28:)

Ja tez zlecialam z wagi.. teraz w końcu pol kg do przodu..

A na plytki cos sie bierze? Żelazo np? I do porodu bedziesz juz lezec w szpitalu?
wspolczuje tej insuliny bo musi byc cięzko regulowac ten poziom:/ wazne, ze lekarz Cie nie lekcewazy i jakos to wszystko ciagniecie do przodu;) a najwyższe wartości cukru jakie masz?

reklama
Hess!!! Kochanie gratulacje!! B-) bardzo się cieszę że w końcu się udało :) życzę Ci spokojnych 9 miesięcy niech maleństwo bądź maleństwa rosną zdrowo, buziaki :)

A moje maluchy skończyły 5 tygodni, ja padam na pysk, żyję od karmienia do karmienia. Wychodząc ze szpitala maluchy miały po 2100 g a teraz jeden ma 34890 a drugi 3180 także magiczne 3 kg przekroczone :) pozdrawiam wszystkie dziewczyny te które znam i tych których nie znam :)

Hess:*** to będzie twój najwspanialszy widok jaki można tylkozobaczyc.. Jejku taka mala kropeczka ze swoim serduszkiem achhh!!czekamy na wieści:**Witch myślałam ze spotkamy się w klinice... A tu moja @ ma mnie głęboko w swoim poważaniu...
Kochana kciukam;**

reklama
Dziewczyny,
Na usg Kropek ma 4,6 mm, jest to 6 tc. Jest serduszko!!!!
Źródła krwi nie widać, wszystko jest ok. Na sondzie krwi nie było. (bo rano na papierze miałam taką rozwodnioną krew i mocz był też jakby zabarwiony).
Skąd ciąża - cud ;). Prawdopodobnie zagnieździła się 15.01. Prg mam wysoki, nie brać Lutki. Mam jeszcze ślady po hiperce.
Ogólnie jest ok. :)

Do góry