reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
24magda, to witamy w klubie zatransferowanych;) trudne crio niech nam będzie wynagrodzenie! :)
A co u Ciebie jest problemem?
Wiesz po cc "podciagli" mi za wysoko macice i tak już zostało bardzo trudno się do niej dostać mam tylko nadzieję że zarodek trafił na swoje miejsce. Przez to naciąganie i dostanie się do celu mam na wkładce krew
Ale Anika miejmy nadzieję że to wszystko będzie wynagrodzone

Jezuuu!!! Witajcie kobitki moje Kochane!!!!! Jeden dzień i tak cudowne wieści!!!Hess gratulacje ogromne,Buziakiii i uciski!!!Zdrówka dla Was!!! ojjj ja tez bede czekac na wiesci z usg!
Anika za Ciebie także bardzooo trzymam kciukiii !!!wierzę ze niebawem zobaczymy Twój test!!:)i piękne kreseczki!
Ja jutro punkcja!!! mam 6 jajeczek zatem szału nie ma:( trzy około 16mm i trzy mniejsze mało rokujące ale do pobrania...chcę wierzyć iż jak ma być to będzie...ale słabo mi to wychodzi.
Trzymajcie kciuki jutro 6.30 bede spała i marzyła o moim maleństwie:))

Witch320 - wow, już punkcja, normalnie szok, że tak szybko. Który to Twój dc? Trzymam kciuki za jajcobranie i seksik na szkiełku.

Hesse czekamy na piękne wieści :))) jescze przy takiej pięknej becie możliwa parka jest:))))
Madziu:)) kciukam również:)) będą same plusy ja wam to mówię;-)
Witch to teraz za ciebie trzymam kciukasy:)) ważne zeby był chociaż jeden silny i został z Toba:***

Jutro trzymamy kciuki za udane jajcobranie Witch320 i za moje widoki na usg. :)

STYCZEŃ

14 - Hess - pierwsze usg ciążowe
14 - Witch320 - punkcja

16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
18 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Dziękuje Kobitki me Kofane:))!!!

Hess jutro będzie 13dc....taka decyzja ufam mojej pani doktor. Estradiol wynosi 2126...chyba jest ok?...Nie moge sie doczekać Twego usg:)))
Kaiiina ojj bardzo bym chciała aby były silne....i wytrwały...

Trzymajcie się Dziewuszki !!!Pozdrawiam ciepło Wszystkie:)

reklama
Witch nie ważna ilość a jakość mocno trzymam kciuki za twoje jajca trzymaj się wytrwałości życzę :)
Hess nie mogło być inaczej beta piękna trzymam kciuki za piękne widoki ,jak napisała Smerfa może to bliżniaki :) :) :)
Hess 20 stycznia mam ktg 27 stycznia diabetologa i ginekologa
Niebajka bardzo się cieszę że radzisz sobie z cukrem ja niestety mam różnie ,ale ostatnio jest w miarę tylko że ja na insulinie to też inaczej .Dużo zależy jaki chleb jem i rano zaczynam od 1 kromeczki bo dwie to już za dużo .Ogólnie ważę 76 kg z początku diety schudłam ponad 2kg .Lekarz prowadzący chce położyć mnie 18 lub 19 lutgo do szpitala żeby do końca mieć mnie pod kontrolą ze względu cukrzycy i płytek krwi ,ale termin mam na 26 lutego .powiedz mi a Ty jaki masz termin i ile malutka ostatnio ważyła

Do góry