reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
smerfeta - mąż jeszcze nie wie, jest w delegacji za granicą. Jutro wraca późnym wieczorem i dopiero mu powiem - osobiście :D. I dam malutkie skarpeteczki z testem ciążowym w środku, hehe. Mam też zdjęcie z USG :)
Nooo, człowiek planuje ciążę, stara się, a na koniec wpadka, hehe.

Usg

Załączniki

• 1452770782182.jpg
    1452770782182.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 56
Hessiaku gratulejszyn :)
Piękne serdunio :)
Bliźniaki poczekają aż po nie wrócisz w takim razie :) Bedzie rodzeństwo dla Twojej Spryciuli :) Sobie dziecię poradzi w życiu :)

Hess bardzo się cieszę dbajcie o siebie ,ale super niespodzianka dla M
Niebajka tak do porodu będę już leżała w szpitalu ,wyobraż sobie że mąż będzie wiózł mnie i teściową bo teściowa w tym samym czasie ma mieć usuniętą nerkę bo jej nie pracuję i też będzie leżeć w Olsztynie .Mój cukier potrafi być przeróżny,ale sporadycznie przekracza 120 a czasami nawet ponad 130 ,ale to się trafia mało .A ty jak masz?

Odpoczywamy do soboty :)

STYCZEŃ

16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
18 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

20 - KasiaMakaronik - KTG
20 - anika11 - I pozytywna beta!!
21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane:)!!!Hess....Piekny!Piekna!Cudo!:)))to zapewne bedzie najpiekniejszy prezent dla Twojego M
Ja zyje...troche jestem obolala...ale jajeczka juz na.swiecie.heheh...tylko teraz oczekiwania na to czy przetrwaja i czy wszystkie sie zaplodnia.Jutro mamy dzwonic do kliniki co z nimi i kiedy bedzie transfer.Dowiedzialam sie ze prawdopodobnie bedzie to etap "blastocysty" w moim przypadku...
Teraz odpoczywam i regeneruje sily...Sciskam Was wszystkie:)))
Kaiiina jesli tylko bedziesz w klinice lub nawet Rzeszowie dawaj znac!!!:)Trzymam kciuki za @..;)))Buziale

reklama
Do góry