reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Wiecie co Dziewczyny, posmędzę Wam jeszcze trochę. Mogę?

Martwi mnie jednak ta krwistość przy siusianiu. Nie piecze mnie, nie boli, czuję tylko ciągłe ćmienie na wysokości jajników, trochę jak na @.
Przez pare sikań nic nie było, a teraz znowu (2 razy pod rząd) i tej krwi jest więcej, mocz nie jest zabarwiony.
I zaczynam się zastanawiać czy to nie aby zapalenie pęcherza?
Jutro idę do ginekologa w Lux Medzie, to może jednak przycisnę ten temat, nich mi da na wszelki wypadek skierowanie na badanie moczu. A teraz idę najeść się żurawiny.
Powiem Wam, że jakoś mnie ta krew rozbiła........marwię się nieco i nie daje mi to spokoju. Może te ćmienie to jednak od pęcherza?

Przy podcieraniu, ale tylko jak sikam, tak to nic nie ma. I rano mocz był zabarwiony na czerwono, teraz nie. Wkładkę mam cały czas czystą i jak np. podetrę się na sucho (bez sikania) to nic nie ma. Lekarka jak mnie zbadała nic nie widziała, jak sondę od usg wyjęła też była czysta, bez krwi.

Hmm, no to chyba rzeczywiście jest to kwestia pęcherza moczowego. Najlepiej rano zabierz ze sobą próbkę i zbadaj gdzieś. Będzie jasne, a żurawinę lokaj. Nie zaszkodzi

Wzięłam pojemnik na mocz od rodziców i jutro jadąc do lekarza od razu wezmę ją ze sobą. i tam oddam jak da mi skierowanie. Ech......

Hess, to na pewno nic poważnego! Głowa do góry, chociaż wiem, ze niełatwo. Ja przed każdym pójściem do toalety mam palpitacje serca. Tym bardziej,ze dziś miałam minimalne planie nią po transferze. Niby lekarka uprzedzala, ze może być, ale i tak ryje mi to w głowie. Ech:/ ja testuję w 8dpt, wyjdzie w srode

reklama
Hess, 3×1 duphaston i prolutex, więc prpgeateronu spora dawka. Nie p anikuje, tłumacze sobie, że to przez ten transfer właśnie ;)

Do góry