enni
Fanka BB :)
Hess mam nadzieje że pomoże,boje się ale nie mam wyboru, byle było Oki....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kwiatuszekq20 - ja mieszkam niedaleko Novum, ale niestety nie mam możliwości zaproponowania Ci noclegu u siebie
W okolicy Novum (4 przystanki autobusowe) jest American House - Willa Puławska, ale to niestety tanie jest. Link: Willa Puławska – ceny | Hotele Warszawa – Hotel Warszawa Ursynów American House
Jest też na Ursynowie Hotel Szkoleniowy Ursynów - też dość blisko kliniki - link: Hotel szkoleniowy Ursynów
Jest również Hotel Puławska Residence 1 przystanek autobusowy od kliniki, ale nie wiem jakie ceny. Link: Kontakt | Hotel Puławska Residence***
Ew. polecam sprawdzenie hoteli na stronie booking.com - może tam coś taniej się znajdzie.
Rozejrzę się też po okolicy, czy może ktoś wynajmuje pokój albo coś, żeby taniej było.