reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

To już chyba ja ze "starych" forumowiczek zostałam niezaciazona :-(
i jeszcze ja:sorry:

Ktoś mnie pamięta jeszcze? ...1 procedura rozpoczęta w lipcu tamtego roku:sorry: 6 zarodków ... 5 transferów nieudanych :nerd:... puste jajo płodowe przy 4 transferze (podali wtedy 2 zarodki:-() poronienie samoistne w czerwcu ...no i walczę dalej ;-) ...jestem w trakcie wyciszania;-), czekam na @ i startujemy za parę dni ze stymulacją:-) ... teraz żyję tylko tym i mam nadzieję, że organizm wie co to zarodek i co to życie i pozwoli mi zostać z nim/nimi na dłużej :rofl2:

Proszę więc o garstkę kciuków, ja też zaciskam za każdą z osobna i gratuluję tym, którym się udało:happy:... byłam na bieżąco, bo podczytywałam Was codziennie :tak:

reklama
Madziula_87 - trzymam za Ciebie mocno kciuki, aby tym razem się udało!! Kiedy masz wizyty, to może dopiszę Cię do kalendarza i będzie wiadomo kiedy Ci kibicować :tak:

Odpoczywamy aż do 12 września  :tak:

Kalendarz

WRZESIEŃ

12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka
17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem
18 - anika11 - wizyta przed crio

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

Przepraszam, że się nie odzywałam i nie odpowiedziałam na Wasze pytania, ale po drodze wyskoczył szpital i bardzo nieprzyjemna sytuacja z lekarzem dyżurującym, która kosztowała mnie masę nerwów i łez. Na szczęście jest już wszystko w porządku. 15 września idę do szpitala na planowe przyjęcie na obserwację i decyzję o terminie cesarki. Wszystko już przygotowane, poprane, poprasowane… Zaczynam się stresować J
Hess – u mnie parka dziewczynka i chłopiec.
anika11 – dziękuję :*
enni – mnie ciągle powtarzali, że od następnego tygodnia zacznę się cieszyć ciążą. I czekałam na każdy kolejny tydzień z niepokojem i radością. Ale tak naprawdę przez całą ciążę nie było momentu, żebym spokojnie się cieszyła. Najpierw krwawienia i plamienia i każde wyjście do toalety było nerwówką, potem na każde usg szłam z sercem w krtani czy serduszka biją, czy jak wcześniej tak po prostu przestały bić. Potem długo nie czułam ruchów, a jak czytałam na forum kiedy dziewczyny poczuły ruchy to znowu płakałam, płakałam, płakałam… Potem zaczęły się wszystkie inne historie, które mi nie dawały się cieszyć, a teraz stresuję się na samym końcu rozwiązaniem – żeby wszystko było w porządku. Jak Twój szewek? Założony? Jak się czujesz?
Tola32, DW87 – UDA SIĘ!!!! Nie ma innej opcji!!
Madziula_87 – kciuki się trzymają. Potrójne, bo Maluchy też już trzymają! I za WSZYSTIE dziewczyny!!

Dziewczyny kto jest w novum?

Kwiatuszku ja byłam w Novum , leczyłam się u dr Lewickiej a całe podejście in vitro prowadził dr Wojewódzki , miałam zaszczyt być na 2 wizytach u dr Lewndowskiego .... jak widać u mnie się udało . Cały czas w nich wierzyłam , dlatego uciekłam ze swojej kliniki ....

Wczoraj była wizyta i Kacperek ma już prawie 1,5 kg ;-) tak rośnie nasze szczęście Warszawskie ;-)

Madziulka wiesz kochana jak mocne zawsze trzymam kciuki teraz to Wasz czas ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia, daj znać po wizycie;)

Hess, zakreciłam się - wizytę mam 19.09;)

Dziewczyny, wczoraj dowiedziałam się, ze w Gamecie skończyły się pieniądZe i nie rozpoczynają kolejnych procedur! Dziewczyna miała miec wizytę wczoraj przed drugą procedura, a we wtorek ja poinformowali ja , ze skonczyly się środki... może w grudniu będą. Ma się dowiadywać!
Kate, jak sytuacja u Ciebie?! Od razu o Tobie pomyślałam!!!!

Do góry