reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

To już chyba ja ze "starych" forumowiczek zostałam niezaciazona :-(
i jeszcze ja:sorry:

Ktoś mnie pamięta jeszcze? ...1 procedura rozpoczęta w lipcu tamtego roku:sorry: 6 zarodków ... 5 transferów nieudanych :nerd:... puste jajo płodowe przy 4 transferze (podali wtedy 2 zarodki:-() poronienie samoistne w czerwcu ...no i walczę dalej ;-) ...jestem w trakcie wyciszania;-), czekam na @ i startujemy za parę dni ze stymulacją:-) ... teraz żyję tylko tym i mam nadzieję, że organizm wie co to zarodek i co to życie i pozwoli mi zostać z nim/nimi na dłużej :rofl2:

Proszę więc o garstkę kciuków, ja też zaciskam za każdą z osobna i gratuluję tym, którym się udało:happy:... byłam na bieżąco, bo podczytywałam Was codziennie :tak:

reklama
Madziula_87 - trzymam za Ciebie mocno kciuki, aby tym razem się udało!! Kiedy masz wizyty, to może dopiszę Cię do kalendarza i będzie wiadomo kiedy Ci kibicować :tak:

Odpoczywamy aż do 12 września  :tak:

Kalendarz

WRZESIEŃ

12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka
17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem
18 - anika11 - wizyta przed crio

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

Przepraszam, że się nie odzywałam i nie odpowiedziałam na Wasze pytania, ale po drodze wyskoczył szpital i bardzo nieprzyjemna sytuacja z lekarzem dyżurującym, która kosztowała mnie masę nerwów i łez. Na szczęście jest już wszystko w porządku. 15 września idę do szpitala na planowe przyjęcie na obserwację i decyzję o terminie cesarki. Wszystko już przygotowane, poprane, poprasowane… Zaczynam się stresować J
Hess – u mnie parka dziewczynka i chłopiec.
anika11 – dziękuję :*
enni – mnie ciągle powtarzali, że od następnego tygodnia zacznę się cieszyć ciążą. I czekałam na każdy kolejny tydzień z niepokojem i radością. Ale tak naprawdę przez całą ciążę nie było momentu, żebym spokojnie się cieszyła. Najpierw krwawienia i plamienia i każde wyjście do toalety było nerwówką, potem na każde usg szłam z sercem w krtani czy serduszka biją, czy jak wcześniej tak po prostu przestały bić. Potem długo nie czułam ruchów, a jak czytałam na forum kiedy dziewczyny poczuły ruchy to znowu płakałam, płakałam, płakałam… Potem zaczęły się wszystkie inne historie, które mi nie dawały się cieszyć, a teraz stresuję się na samym końcu rozwiązaniem – żeby wszystko było w porządku. Jak Twój szewek? Założony? Jak się czujesz?
Tola32, DW87 – UDA SIĘ!!!! Nie ma innej opcji!!
Madziula_87 – kciuki się trzymają. Potrójne, bo Maluchy też już trzymają! I za WSZYSTIE dziewczyny!!

Dziewczyny kto jest w novum?

Kwiatuszku ja byłam w Novum , leczyłam się u dr Lewickiej a całe podejście in vitro prowadził dr Wojewódzki , miałam zaszczyt być na 2 wizytach u dr Lewndowskiego .... jak widać u mnie się udało . Cały czas w nich wierzyłam , dlatego uciekłam ze swojej kliniki ....

Wczoraj była wizyta i Kacperek ma już prawie 1,5 kg ;-) tak rośnie nasze szczęście Warszawskie ;-)

Madziulka wiesz kochana jak mocne zawsze trzymam kciuki teraz to Wasz czas ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia, daj znać po wizycie;)

Hess, zakreciłam się - wizytę mam 19.09;)

Dziewczyny, wczoraj dowiedziałam się, ze w Gamecie skończyły się pieniądZe i nie rozpoczynają kolejnych procedur! Dziewczyna miała miec wizytę wczoraj przed drugą procedura, a we wtorek ja poinformowali ja , ze skonczyly się środki... może w grudniu będą. Ma się dowiadywać!
Kate, jak sytuacja u Ciebie?! Od razu o Tobie pomyślałam!!!!

Do góry