reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
kwiatuszekq20 - ja mieszkam niedaleko Novum, ale niestety nie mam możliwości zaproponowania Ci noclegu u siebie :(
W okolicy Novum (4 przystanki autobusowe) jest American House - Willa Puławska, ale to niestety tanie jest. Link: Willa Puławska – ceny | Hotele Warszawa – Hotel Warszawa Ursynów American House

Jest też na Ursynowie Hotel Szkoleniowy Ursynów - też dość blisko kliniki - link: Hotel szkoleniowy Ursynów

Jest również Hotel Puławska Residence 1 przystanek autobusowy od kliniki, ale nie wiem jakie ceny. Link: Kontakt | Hotel Puławska Residence***

Ew. polecam sprawdzenie hoteli na stronie booking.com - może tam coś taniej się znajdzie.

Rozejrzę się też po okolicy, czy może ktoś wynajmuje pokój albo coś, żeby taniej było.

Dziękuję kochana za info właśnie o taki pokój prywatnie najlepiej by mi pasował. Znalazłam na olx i pisałam do kilku ale narazie zero odpowiedzi .
Strasznie mi przykro z powodu twoich komórek. Dawno mnie nie było na forum i nadrabiam

Enni, będzie dobrze, trzymam kciuki!

Alternatywa, ja Cię pamiętam! Wspaniałe wieści! :-) Gratuluję serdecznie :-) To już chyba ja ze "starych" forumowiczek zostałam niezaciazona :-( dziś 47dc i @ brak...

Ostatnia edycja:
Tola, mam nadzieję, że i nam też się uda! A jak tam wasze dzialania w OA? Jak to wygląda? Będziesz płacić za kurs itp?

cześć dziewczyny właśnie odczytałam on-line wyniki pappa wykonane w 13 tygodniu ciąży
Wolne beta HCG 27.26 IU/l
Osoczowe białko ciążowe (PAPPA)- 2.610 IU/l
czy któraś z was może podpowiedzieć czy wyniki są prawidłowe ?

reklama
Do góry