reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziś trzymamy kciuki za KasiaMakaronik  :tak:

Kalendarz

WRZESIEŃ

12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka

17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem
19 - anika11 - wizyta przed crio

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

reklama
Halo, halo:)

Alternatywa dobrze, ze wpadlas - enni na pewno razniej sie zrobiło.
Enni jak u Ciebie? Troszke lepiej sie czujesz?
Jak dlugo masz byc w szpitalu?
Alternatywa masz parke!!!! Ale cudownie:)))

Kasiu sama beta i pappa niewiele mowia... ale pewnie genetyk juz Co wszystko policzyl:) czekam na dobre wiesci!!

Madziuka kciukolce!:))

Aniko nie kumam tych dostaw pienieznych.. dlaczego ministerstwo to blokuje!? Porażka! Niezależnie od tego co sie dzieje w polityce, kasa powinna plynnie przechodzic!
Kate??

Ostatnia edycja:
Kasia, daj znać po wizycie;)

Hess, zakreciłam się - wizytę mam 19.09;)

Dziewczyny, wczoraj dowiedziałam się, ze w Gamecie skończyły się pieniądZe i nie rozpoczynają kolejnych procedur! Dziewczyna miała miec wizytę wczoraj przed drugą procedura, a we wtorek ja poinformowali ja , ze skonczyly się środki... może w grudniu będą. Ma się dowiadywać!
Kate, jak sytuacja u Ciebie?! Od razu o Tobie pomyślałam!!!!

Hej, zabiegana jestem strasznie bo szkoła Młoedego, obiady itd:-) Anika11własnie dzisiaj czytałam o tym w necie i jestem załamana:szok: jutro zadzwonie to może mi coś powiedzą, ale mam złe przeczucia bo dziewczyny na jakimś forum pisały, że ogólnie bajzel w Gamecie no i że w styczniu może WCALE nie być środków:wściekła/y::wściekła/y: oj naprawdę zaczynam się stresować:-( Dziewczyny trzymam Kciuki za Wszystkich:-D:-D:-D:-D:-D

Madziula_87 - super, że @ już jest, wreszcie możesz działać. Wpisuję Cię do kalendarza, a Ty daj znać kiedy kolejne wizyty i jakie.

KasiaMakaronik - trzymałam kciuki za Twoje wyniki, ale i tak byłam pewna, że wszystko będzie dobrze!! Super!!

KATE23 - kurcze, mam nadzieję, że jakoś jednak uda się w tej Gamecie działać, bez potrzeby czekania do stycznia.

anika11 - a co tam u Ciebie??

Może któraś z Was chce przejąc kalendarz?? Bo mnie od środy nie będzie przez 3 tygodnie.

Jutro trzymamy kciuki za Madziule i rozpoczęcie dobrej stymulacji 
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Kalendarz

WRZESIEŃ

14 - Madziula_87 - wizyta przed stymulacją

17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem
19 - anika11 - wizyta przed crio

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

reklama
Hess, U mnie bez zmian. Łyka estrofem i czekam na sobotę. Mam nadZieje, że poznam termin crio. Mam stresa, szczególnie po tym, jak sie dowiedziałam o braku kasy w klinice...
Już zaczynacie swoją wyprawę? Co pójdzie na pierwszy ogień?;)
Na Twoją nieobecność mogę przejąć kalendarz, ale tylko na ten moment - Ty i kalendarz to dla mnie nierozerwalne, więc tylko w zastępstwie podzialam;)

Madziula, ciekawa jestem wieści od Ciebie;)

Do góry