reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziś trzymamy kciuki za KasiaMakaronik  :tak:

Kalendarz

WRZESIEŃ

12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka

17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem
19 - anika11 - wizyta przed crio

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

reklama
Halo, halo:)

Alternatywa dobrze, ze wpadlas - enni na pewno razniej sie zrobiło.
Enni jak u Ciebie? Troszke lepiej sie czujesz?
Jak dlugo masz byc w szpitalu?
Alternatywa masz parke!!!! Ale cudownie:)))

Kasiu sama beta i pappa niewiele mowia... ale pewnie genetyk juz Co wszystko policzyl:) czekam na dobre wiesci!!

Madziuka kciukolce!:))

Aniko nie kumam tych dostaw pienieznych.. dlaczego ministerstwo to blokuje!? Porażka! Niezależnie od tego co sie dzieje w polityce, kasa powinna plynnie przechodzic!
Kate??

Ostatnia edycja:
Kasia, daj znać po wizycie;)

Hess, zakreciłam się - wizytę mam 19.09;)

Dziewczyny, wczoraj dowiedziałam się, ze w Gamecie skończyły się pieniądZe i nie rozpoczynają kolejnych procedur! Dziewczyna miała miec wizytę wczoraj przed drugą procedura, a we wtorek ja poinformowali ja , ze skonczyly się środki... może w grudniu będą. Ma się dowiadywać!
Kate, jak sytuacja u Ciebie?! Od razu o Tobie pomyślałam!!!!

Hej, zabiegana jestem strasznie bo szkoła Młoedego, obiady itd:-) Anika11własnie dzisiaj czytałam o tym w necie i jestem załamana:szok: jutro zadzwonie to może mi coś powiedzą, ale mam złe przeczucia bo dziewczyny na jakimś forum pisały, że ogólnie bajzel w Gamecie no i że w styczniu może WCALE nie być środków:wściekła/y::wściekła/y: oj naprawdę zaczynam się stresować:-( Dziewczyny trzymam Kciuki za Wszystkich:-D:-D:-D:-D:-D

Madziula_87 - super, że @ już jest, wreszcie możesz działać. Wpisuję Cię do kalendarza, a Ty daj znać kiedy kolejne wizyty i jakie.

KasiaMakaronik - trzymałam kciuki za Twoje wyniki, ale i tak byłam pewna, że wszystko będzie dobrze!! Super!!

KATE23 - kurcze, mam nadzieję, że jakoś jednak uda się w tej Gamecie działać, bez potrzeby czekania do stycznia.

anika11 - a co tam u Ciebie??

Może któraś z Was chce przejąc kalendarz?? Bo mnie od środy nie będzie przez 3 tygodnie.

Jutro trzymamy kciuki za Madziule i rozpoczęcie dobrej stymulacji 
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Kalendarz

WRZESIEŃ

14 - Madziula_87 - wizyta przed stymulacją

17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem
19 - anika11 - wizyta przed crio

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

reklama
Hess, U mnie bez zmian. Łyka estrofem i czekam na sobotę. Mam nadZieje, że poznam termin crio. Mam stresa, szczególnie po tym, jak sie dowiedziałam o braku kasy w klinice...
Już zaczynacie swoją wyprawę? Co pójdzie na pierwszy ogień?;)
Na Twoją nieobecność mogę przejąć kalendarz, ale tylko na ten moment - Ty i kalendarz to dla mnie nierozerwalne, więc tylko w zastępstwie podzialam;)

Madziula, ciekawa jestem wieści od Ciebie;)

Do góry