reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
DW87 - ja miałam często tak długie cykle, nawet dochodziły do 60 dni. Ale ja mam PCOS. Lekarz kazał mi zawsze brać na wywołanie luteine. Jeśli masz np. 50 doustna, a bardzo chcesz już @ to zacznij ja brać 2x1 przez 6 dni. Albo @ przyjdzie w trakcie, albo po odstawieniu Luteiny w ciągu kilku dni.

No niestety, kasa jaką na nas trzepią jest ogromna. Ale zobaczymy jeszcze co powiedzą w Novum :).

Dziewczyny, w końcu dostałam @
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
. Niestety u mnie już ból jak cholera, nie leci jeszcze dużo, ale więcej niż zwykle pierwszego dnia. Nie wiem, może ja to tak przechodzę przez ten wielki estriadol...... Bo po stymulacjach pierwsza @ to dla mnie tragedia. Z jednego bólu (po hiperce) przechodzę w drugi (@).
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
Takie życie!!

Odpoczywamy aż do 12 września :)

Kalendarz

WRZESIEŃ

12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka
17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

Hess dziękuję za wskazówki!

Życzę Ci aby wizyta w Novum wniosła nowy plan, cel! W końcu kiedyś nam WSZYSTKIM się uda, a co! :-)

czesc Dziewczyny,
nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie - przyszłam pochwalić się moim syneczkiem. Ma już 4 m-ce i jest moim oczkiem w głowie.

KasiaMakaronik, jestes w ciąży -cudowna wiadomośc!!!
mało nas tutaj, ale to chyba dobrze.To znaczy, ze wczesniej czy później, ale się udaje

Wanesska gratuluję szczęścia :)

Kobietki a ja jeszcze w szpitalu :( muszę leżeć, miałam mieć wczoraj zakładany szewek ale niestety mam infekcję i jak na razie nici z tego, następny termin na wtorek jak dobrze wyjdzie czystość pochwy. Co do cukrzycy niestety muszę podawać sobie insulinę i to 4x dziennie. Szczerze mówiąc kiepsko to przechodzę,ostatnio wołali do mnie psychologa bo cały dzień ryczalam, nawet na fotelu ginekologicznym. Pozdrawiam Was dziewuszki ze szpitalnego worka :)

Wanesska - bardzo Ci gratuluję. A powiedz, za którym razem Wam się udało i co było powodem podejścia do in vitro?

enni - Ty się bidulko nameczysz. Wiem, że to łatwo powiedzieć, ale bądź silna. To wszystko w końcu minie. Rodzina Cie wspiera? Psycholog pomógł?
Wiesz, z drugiego forum calineczkaa będzie miała zakładany pessar. Bo jej się szyjka skróciła. A Ciebie mają szyć, tak, nie da się założyć czegoś?
Kochana, życzę Ci żeby wszystko dobrze się skończyło!!! Czy po szyciu będziesz miała szansę wyjść do domu??

Enni, jestes naszą wojwoniczka i po raz kolejny dasz rade, bo wiesz, dla kogo to robisz:) skorzystaj z pomocy psychologa, potrzebujesz teraz wsparcia! osobie z zewnątrz z dystansem łatwiej bedzie znaleźć odpowiednie słowa, dzięki którym Twoje skołatane nerwy i serducho znajdą ukojenie! ściskam Cię mocno!! :)

reklama
KasiaM u mnie juz widac brzuszek. Zwlaszcza po południu, gdy jedzenie mnie dodatkowo wzdyma. Ale tak... to juz ciazowy brzuch, nie spozywczy:p
Strasznie dlugo musisz czekac na wyniki, ale na pewno wszystko bedzie dobrze:))) denerwujesz sie, czy spokoj? Jak sie czujesz?
Leki wlasnie koncze:) niby 9 powinnam odstawic calkiem duphaston, ale chyba juz to zrobie, a acard biore od 20 wrzesnia:) a Ty?

Wanesska gratuluje:)))))

Dw ja tez miewalam takie dlugie cykle. Nawet po 60dni. Oczywiscie bezowulacyjne.... mam wielotorbielowate jajniki ale nie pco. Czasami torbiel tez sie zdarzyla.

Hess jak Twoka @? Jak sie czujesz??? Puszcza troche??

Enni bidulko! Trzymajcie sie tam! To takie niesprawiedliwe ze tyle trudnosci los Wam przysparza. Ale dacie rade!! I korzystaj z psychologa, na pewno ukoi to Twoja glowe i nerwy. Mysle o Was czesto! Wazne ze dzidzie zdrowe i trseba zrobic wszystko aby jak najdłużej zostaly w brzuszku! :*

Aniko niedlugo zaczynasz:)))

Do góry