reklama
olka11135
Fanka BB :)
Mam takie nudności, że nawet te leki na receptę nie pomagają. W tamtym tygodniu się męczyłam na pracy zdalnej, ale powiedziałam już, że w tym tygodniu mnie nie ma, bo nie jestem w stanie nic zrobić. Już nie pamiętam kiedy byłam z psem na spacerze. Prawie wszystko mnie obrzydza, jestem w stanie zjeść jogurty owocowe, banana, borówki, paluszki i chrupki kukurydziane. Mam nadzieję, że to szybko minie, a tu dopiero 6+3, a do końca pierwszego trymestru daleko
Nie chciałam wam tam spamić na lipcowych - ale wiesz, że te leki (o ile mówimy o xonvea) nie działają na zasadzie: biorę, działa. Jak nie wiem przeciwbólowe? Te leki działają długofalowo. Przepraszam za porównanie, ale nie mam lepszego trochę jak leki od psychiatry czyli potrzeba czasu, żeby to miało sens. Dlatego też nie dostawia ich się na raz i wcześnie tylko najlepiej po 20tc. Ja je brałam w max. dawce i mi pomagały - nie do zera, bo ja bez nich musiałam mieć kroplówki, ale zdecydowanie było lepiej. Tylko że to nie pomogło od pierwszej tabletki tylko gdzieś po 2-3 tygodniach. A odstawiałam w okolic 30tc, nie na długo bo po miesiącu wymioty wróciły, ale nie aż takie jak na początku. Niestety, ale i tak bywa w ciąży (u mnie tak wyglądała 3 ciąża, 2 pierwsze bez objawów, uprzedzam płcie są różne i nie miały związku najlepiej jak i najgorzej czułam się z chłopcami)
miszka0109
Aktywna w BB
Ja już po transferze niestety tylko jedna blastka 2AA. Zobaczymy co z tego bedzie
Aileen31
Super Moja była podobna w 6 dpt Trzymam kciuki niech się rozwija zdrowoidę jeszcze w środę a w piątek zrobię w klinice (raz się w końcu wykosztuja na betę )Zobacz załącznik 1675663
NataliaNatka
Zaangażowana w BB
Może to właśnie ta jedna szczęśliwaJa już po transferze niestety tylko jedna blastka 2AA. Zobaczymy co z tego bedzie
U mnie podobna sytuacja, też jedna śnieżynka. Trzymam kciuki i teraz testować za kilka dni
Lily_of_the_valley
Jak 0%, to nie pewnie jakiś encorton? Albo dodatkowe badania.Przeciwciała blokujące nieobecne
A kiedy masz konsultacje?
A jakie masz AMH? Jesteśmy rówieśniczkami w środę transferJa mam 36 i amh jakbym miałam z 50 lat ;/ jak tylko masz siłę i chęci to podchodź żebyś kiedyś nie żałowała.
Powodzenia !Ja już po transferze niestety tylko jedna blastka 2AA. Zobaczymy co z tego bedzie
reklama
Magnolia89
Zaciekawiona BB
A ja się pochwalę, że zrobiłam dzisiaj betę 14dpt i mam 447 :-) 2 dni temu było 216