reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
DW87 - ja miałam często tak długie cykle, nawet dochodziły do 60 dni. Ale ja mam PCOS. Lekarz kazał mi zawsze brać na wywołanie luteine. Jeśli masz np. 50 doustna, a bardzo chcesz już @ to zacznij ja brać 2x1 przez 6 dni. Albo @ przyjdzie w trakcie, albo po odstawieniu Luteiny w ciągu kilku dni.

No niestety, kasa jaką na nas trzepią jest ogromna. Ale zobaczymy jeszcze co powiedzą w Novum :).

Dziewczyny, w końcu dostałam @
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
. Niestety u mnie już ból jak cholera, nie leci jeszcze dużo, ale więcej niż zwykle pierwszego dnia. Nie wiem, może ja to tak przechodzę przez ten wielki estriadol...... Bo po stymulacjach pierwsza @ to dla mnie tragedia. Z jednego bólu (po hiperce) przechodzę w drugi (@).
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
Takie życie!!

Odpoczywamy aż do 12 września :)

Kalendarz

WRZESIEŃ

12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka
17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

Hess dziękuję za wskazówki!

Życzę Ci aby wizyta w Novum wniosła nowy plan, cel! W końcu kiedyś nam WSZYSTKIM się uda, a co! :-)

czesc Dziewczyny,
nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie - przyszłam pochwalić się moim syneczkiem. Ma już 4 m-ce i jest moim oczkiem w głowie.

KasiaMakaronik, jestes w ciąży -cudowna wiadomośc!!!
mało nas tutaj, ale to chyba dobrze.To znaczy, ze wczesniej czy później, ale się udaje

Wanesska gratuluję szczęścia :)

Kobietki a ja jeszcze w szpitalu :( muszę leżeć, miałam mieć wczoraj zakładany szewek ale niestety mam infekcję i jak na razie nici z tego, następny termin na wtorek jak dobrze wyjdzie czystość pochwy. Co do cukrzycy niestety muszę podawać sobie insulinę i to 4x dziennie. Szczerze mówiąc kiepsko to przechodzę,ostatnio wołali do mnie psychologa bo cały dzień ryczalam, nawet na fotelu ginekologicznym. Pozdrawiam Was dziewuszki ze szpitalnego worka :)

Wanesska - bardzo Ci gratuluję. A powiedz, za którym razem Wam się udało i co było powodem podejścia do in vitro?

enni - Ty się bidulko nameczysz. Wiem, że to łatwo powiedzieć, ale bądź silna. To wszystko w końcu minie. Rodzina Cie wspiera? Psycholog pomógł?
Wiesz, z drugiego forum calineczkaa będzie miała zakładany pessar. Bo jej się szyjka skróciła. A Ciebie mają szyć, tak, nie da się założyć czegoś?
Kochana, życzę Ci żeby wszystko dobrze się skończyło!!! Czy po szyciu będziesz miała szansę wyjść do domu??

Enni, jestes naszą wojwoniczka i po raz kolejny dasz rade, bo wiesz, dla kogo to robisz:) skorzystaj z pomocy psychologa, potrzebujesz teraz wsparcia! osobie z zewnątrz z dystansem łatwiej bedzie znaleźć odpowiednie słowa, dzięki którym Twoje skołatane nerwy i serducho znajdą ukojenie! ściskam Cię mocno!! :)

reklama
KasiaM u mnie juz widac brzuszek. Zwlaszcza po południu, gdy jedzenie mnie dodatkowo wzdyma. Ale tak... to juz ciazowy brzuch, nie spozywczy:p
Strasznie dlugo musisz czekac na wyniki, ale na pewno wszystko bedzie dobrze:))) denerwujesz sie, czy spokoj? Jak sie czujesz?
Leki wlasnie koncze:) niby 9 powinnam odstawic calkiem duphaston, ale chyba juz to zrobie, a acard biore od 20 wrzesnia:) a Ty?

Wanesska gratuluje:)))))

Dw ja tez miewalam takie dlugie cykle. Nawet po 60dni. Oczywiscie bezowulacyjne.... mam wielotorbielowate jajniki ale nie pco. Czasami torbiel tez sie zdarzyla.

Hess jak Twoka @? Jak sie czujesz??? Puszcza troche??

Enni bidulko! Trzymajcie sie tam! To takie niesprawiedliwe ze tyle trudnosci los Wam przysparza. Ale dacie rade!! I korzystaj z psychologa, na pewno ukoi to Twoja glowe i nerwy. Mysle o Was czesto! Wazne ze dzidzie zdrowe i trseba zrobic wszystko aby jak najdłużej zostaly w brzuszku! :*

Aniko niedlugo zaczynasz:)))

Do góry