reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
DW87 - najtańsza "wersja" kosztuje 17000 PLN i to jest cała procedura (a w tym masz 6 komórek dawczyni). I to jest cennik akurat z Invicty.

Jutro trzymamy kciuki za niebajkę i za udane spotkanie z maluchem :)

Kalendarz

WRZESIEŃ

03 - niebajka - spotkanie z maluszkiem

12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

Hess a właściwie dlaczego nie można? Koleżanka jest po pierwszej nie udanej próbie a klinika wstrzymała refundację do stycznia i chcieli w miedzy czasie podejść komercyjnie od razu jej napisałam ze chyba nie można ale nie wiem sama dlaczego

Ewciak gratulacje :) Co do jedzenia to z surowych raczej nie jem sałat, ale jeśli masz swoje niepryskane to spoko. Owoce wprowadzałam powoli, tzn zjadłam kilka truskawek, z małą było ok, to następnego razu zjadłam więcej. Nie jem smazonego i wzdymajacych warzyw, z grilla i wędzonej ryby - po niej mała cierpiała

Hess chyba i tak sprobowalabym zaplodnic zamrożone komórki

Agulla po prostu takie warunki postawił realizator

reklama
agulla84 - tak jak smerfeta napisała, MZ zabrania. Albo jesteś w programie i dziale w nim, albo wpadasz i sobie działasz komercyjnie.

niebajka - tak, konsultujemy się jeszcze w Novum i dopiero podejmiemy decyzję co dalej.

Do góry