reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Prenatalne robi się od 11+0 do 13+6. Ja mam za 45 minut pierwsze (11+5), a dokładnie za tydzień (12+5) drugie. Podobno tak, żeby płeć podejrzeć to właśnie warto w okolicach tego 13 tygodnia zrobić :)

Ja bym po 13+4 pewnie bym już się nie zdecydowała robić, bo bałabym się, ze będzie już za duża dzidzia
Wiem wiem lekarz mówił że 11-14 tc, a będę 8+6 na wizycie 20.11 więc ciekawe czy jak zadzwonię np 21.11 to czy będą mieli termin na za 3 tyg😀 czy to jakoś dłużej trzeba czekać.
A czemu dwa razy prenatalne? Czy dziś USG a za tydzień krew?

U mnie te statystyki wprowadziły bardzo dużo stresu na początku ciąży. Może jestem trochę teraz negatywnie do tego badania nastawiona 🙈 chociaż usg robił mi bardzo dobry lekarz, mówił ze jest wszystko w porządku i później przychodzi papier i wali się świat bo statystyka to su ka🙄
Ja nie wiem jak ja przeżyje kolejna ciąże 😹

reklama
Do góry