reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Niebajko, pieknie rosniecie :) tak trzymac!! :* :* masz suwaczek?! oj, dawno mnie tu nie było :))) ciocia musi nadrobic :)

Hess, gdybym była na Twoim miejscu, to pewnie chciałabym wykrzystac te zamrożone komórki.Mimo iż szanse nie są wielkie, to do konca życia zastanawiąłbym się, co by było gdyby... tak naprawdę nic nie tracicie, choć wiadomo, że znow rozbudzone moga zostań nadzieje... myslę jednak, ze warto zaryzykować i z czystą kartą zacząć kolejny etap... a może nie bedzie takiej potrzeby? ;)
mocno Ci kibcuję i cieszę się, ze w Twojej stopce znalazl się dopisek CDN :)

niebajka fajnie że u was ok :-):tak: widać Tobie już lekko brzuszek bo u mnie zaczyna być widoczny:tak:i czy leki masz już zmniejszone
Hess ja mam wizytę 17 września bo ostatnio byłam tylko z wynikami i po zwolnienie lekarskie jeszcze 12 września wizyta z genetykiem w Gdańsku

Ostatnia edycja:
Odpoczywamy aż do 12 września :)

Kalendarz

WRZESIEŃ

12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka
17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

Dziewczyny u mnie 43dzien cyklu i brak @. Trochę mnie to martwi? Zrobilam dwa sikacze i nic. Miala któraś tak dlugi cykl? Nie wiem, czy zawracać głowę mojemu dr?

Hess, cena za komórki dawczyni kosmiczna! Życie jest nie fair! Nie dość, że musimy się nacierpiec to jeszcze płacić grube pieniądze by w ogóle mieć szansę na macierzyństwo.

reklama
Do góry