reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

anika11 - super wieści i bardzo dobre zarodeczki masz. Szykuje się duża rodzinka :)

KATE23 - fajnie, że masz urlop, ale że wg na szkole siedzibie w domu?

reklama
Odpoczywamy aż do środy 

Kalendarz

WRZESIEŃ

02 - Hess - konsultacja co dalej robić
03 - niebajka - spotkanie z maluszkiem
12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka

PAŹDZIERNIK

- KasiaMakaronik - połówkowe

Tola - póki co do Invicty, tam gdzie się stymulowałam. Zobaczymy co powiedzą. I mam zamiar wyciągnąć dokumentację i pójść z tym jeszcze do Novum. Może w innej klinice powiedzą coś sensownego, nie wiem nowy pomysł, może zauważa coś, co tamci przeoczyli.

Anika gratuluję blastek:) super wieści :)

A ja dziewczyny oczywiście w szpitalu, jakby nie było to już mój 4 pobyt w ciąży i pewnie nie ostatni :( jestem na insulinie a raczej trakcie dobierania dawki.Jednak najgorsze jest to ze szyjka mi się skróciła ma tylko 17 mm!! Rozdarcia na szczescie nie ma ale od środka się otwiera:( nie wiem co dalej, mam leżeć i tylko wstaje do WC, prawdopodobnie będę mieć zakładany szewek,ale w tej chwili nie mogę bo m a m jakaś infekcje.Cały czas czas coś się do mnie przyplatuje, kiedy wreszcie będzie z górki :( teraz trzese portkami żeby ta moja szyjka wytrzymała

enni kochana naprawdę ogromne masz zmartwienia zawsze coś pod górkę ,ale mam nadzieję że tyle przeszłaś to musi być wszystko dobrze mocno trzymam kciuki za was odpoczywaj tak jak zalecają będzie dobrze:tak:

Enni trzymaj się kochana i lez plackiem skoro tak trzeba. Mam nadzieję że da radę założyć szew. Z Aluska trzymamy kciuki za Ciebie

Hess jasne że leć do Novum. Jakoś mam do nich zaufanie mimo że ja z pomorza :)

enni - kurcze, Ty to masz przejścia. Ale wierzę, że będzie ok, maluchy masz dobre, a lekarze tez wiedzą co robić. Teraz jest tyle sposobów... Będzie dobrze!!

smerfeta - no zobaczymy, mam nadzieje, ze coś tam sensownego powiedzą. Ale to jeszcze chwila, najpierw muszę mieć dokumentację :)

reklama
Do góry