reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
anika bardzo fajnie że masz zarodki trzymam kciuki
moja dzisiejsza wizyta udana :-) dzidziuś sobie rośnie tydzień temu miał 6 cm dziś ma 7,6 według usg to 13 tydzień i piąty dzień według ostatniej @ to 12 i piąty dzień wszystko jak najbardziej wpożądku pobrali mi krew na papa i wolne bhcg wyniki będą 12 września u genetyka znów wizyta w Gdańsku .Dostałam też już skierowanie na połówkowe na pażdziernika
niebajka jak tam u Ciebie kiedy Ty masz wizytę z genetykiem

Witam,
Hess tulę mocno!!! Bardzo mi przykro zwłaszcza, że ja tak wierzyłam w niezawodną moc ivf a tu taki namacalny dowód, że to nic pewnego:-( mocno wierzę, że pomimo tylu niepowodzeń będziecie mieli upragnione Maleństwo:-) dzielna z Ciebie Kobieta;-)
Anika trzymam kciuki za ładne zarodki i owocny transfer:-)
Enni powodzenia i oby to była ostatnia wizyta w szpitalu w trakcie ciąży, potem tylko poród;-) Dziewczyny mają rację, jak urodzisz swoje Maluchy zapomnisz o tych wszystkichc przygodach szptalnych:tak:
KasiaM jak ten czas leci:tak: spokojnej ciąży:-D

u mnie wzgledny spokój, łykam grzecznie witaminki i czekam na powrót M:-p w międzyczasie wyprawiam Syna do szkoły bo moje słodkie maleństwo od września idzie do pierwszej klasy:eek: Matka ma zawał a Syn wyluzowany jakby conajmniej na studia szedł:-p miłego wieczoru:-D

Kasiu, wyniki pappa i bety mialam o dziwo na drugi dzien. Zadzwonilam do lekarki od usg genetycznego, wprowadzila dane do kompa i podala ryzyko trisomii przez telefon. Inaczej musialabym czekac do września az wroci z urlopu. Wszystkie trisomie spadly, zd do 1:4561, kolejna do 1:6000 a trzecia poza statystyczna czyli 1:20 000.

Ciesze sie bardzo ze Twoje maleństwo tak pieknie rosnie. ♡♡♡

Dziewczyny, pisać mi tu co mam wpisywać do kalendarza!!!!

anika11 - jako, że ja na trochę wypadam z gry, a przed Tobą udany transfer, to może chcesz przejąć Kalendarz? On pomaga zaciążyć :)
Bo ja chyba zrobię sobie mała przerwę od forum. Ale będę podglądać.

KasiaMakaronik, niebajka - dobrze, że u Was wszystko ok.

enni - a jak u Ciebie?

osa87 - jak u Ciebie leci?

KATE23 - no, to masz już dużo kawalera, co zastępuje głowę rodziny ;)

Anika11 - nie martw się, nie zniknie tak zupełnie. Zrobię tylko przerwę sobie, jakiś urlopik. Ale będę Was śledzić i Wam dopingować. A jak przyjdzie kolej, to Wy będziecie trzymać kciuki za mnie :)
To co, chcesz Kalendarz?

Hess my tu wielkie kciuki za Ciebie bedziemy trzymac! Odpoczywaj, wyjeżdżaj, kombinuj z dietą, kliniką i wszystkim po kolei! No i zagladaj tu do nas kiedy bedziesz chciala/mogła:)

U mnie kolejna wizyta 3.09 - u gin prowadzacego. Zobaczymy co on powie na to serduszko:/

Enni jak sie czujesz? :( cholera, mam nadzieje ze w tym szpitalu postawia Cie na nogi! Nacierpisz sie bidulko,ale warto dla tych 2 chlopaczkow w Twoim brzuszku:))

Kate szkolne emocje pewnie siegaja zenitu, co?:D

Odpoczywamy aż do poniedziałku :)

Kalendarz

31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

WRZESIEŃ

03 - niebajka - spotkanie z maluszkiem
12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka

PAŹDZIERNIK

- KasiaMakaronik - połówkowe

reklama
Hej dziewczyny,
Mnie od wczoraj hiperka zaczyna odpuszczac. Po tygodniu zaczęłam jeść w miarę normalnie, nie mam boli juz od dwóch dni, tylko brzuch nadal wzdety i nie mogę się przepracowywac 
No i pewnie niedługo @się zjawi bolesna, jak to po stymulacji.
Ech, w środę do lekarza na konsultacje.
A w połowie września na urlop, wreszcie taki porządny, długi. Będzie można się zregenerować.

Do góry