reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
anika bardzo fajnie że masz zarodki trzymam kciuki
moja dzisiejsza wizyta udana :-) dzidziuś sobie rośnie tydzień temu miał 6 cm dziś ma 7,6 według usg to 13 tydzień i piąty dzień według ostatniej @ to 12 i piąty dzień wszystko jak najbardziej wpożądku pobrali mi krew na papa i wolne bhcg wyniki będą 12 września u genetyka znów wizyta w Gdańsku .Dostałam też już skierowanie na połówkowe na pażdziernika
niebajka jak tam u Ciebie kiedy Ty masz wizytę z genetykiem

Witam,
Hess tulę mocno!!! Bardzo mi przykro zwłaszcza, że ja tak wierzyłam w niezawodną moc ivf a tu taki namacalny dowód, że to nic pewnego:-( mocno wierzę, że pomimo tylu niepowodzeń będziecie mieli upragnione Maleństwo:-) dzielna z Ciebie Kobieta;-)
Anika trzymam kciuki za ładne zarodki i owocny transfer:-)
Enni powodzenia i oby to była ostatnia wizyta w szpitalu w trakcie ciąży, potem tylko poród;-) Dziewczyny mają rację, jak urodzisz swoje Maluchy zapomnisz o tych wszystkichc przygodach szptalnych:tak:
KasiaM jak ten czas leci:tak: spokojnej ciąży:-D

u mnie wzgledny spokój, łykam grzecznie witaminki i czekam na powrót M:-p w międzyczasie wyprawiam Syna do szkoły bo moje słodkie maleństwo od września idzie do pierwszej klasy:eek: Matka ma zawał a Syn wyluzowany jakby conajmniej na studia szedł:-p miłego wieczoru:-D

Kasiu, wyniki pappa i bety mialam o dziwo na drugi dzien. Zadzwonilam do lekarki od usg genetycznego, wprowadzila dane do kompa i podala ryzyko trisomii przez telefon. Inaczej musialabym czekac do września az wroci z urlopu. Wszystkie trisomie spadly, zd do 1:4561, kolejna do 1:6000 a trzecia poza statystyczna czyli 1:20 000.

Ciesze sie bardzo ze Twoje maleństwo tak pieknie rosnie. ♡♡♡

Dziewczyny, pisać mi tu co mam wpisywać do kalendarza!!!!

anika11 - jako, że ja na trochę wypadam z gry, a przed Tobą udany transfer, to może chcesz przejąć Kalendarz? On pomaga zaciążyć :)
Bo ja chyba zrobię sobie mała przerwę od forum. Ale będę podglądać.

KasiaMakaronik, niebajka - dobrze, że u Was wszystko ok.

enni - a jak u Ciebie?

osa87 - jak u Ciebie leci?

KATE23 - no, to masz już dużo kawalera, co zastępuje głowę rodziny ;)

Anika11 - nie martw się, nie zniknie tak zupełnie. Zrobię tylko przerwę sobie, jakiś urlopik. Ale będę Was śledzić i Wam dopingować. A jak przyjdzie kolej, to Wy będziecie trzymać kciuki za mnie :)
To co, chcesz Kalendarz?

Hess my tu wielkie kciuki za Ciebie bedziemy trzymac! Odpoczywaj, wyjeżdżaj, kombinuj z dietą, kliniką i wszystkim po kolei! No i zagladaj tu do nas kiedy bedziesz chciala/mogła:)

U mnie kolejna wizyta 3.09 - u gin prowadzacego. Zobaczymy co on powie na to serduszko:/

Enni jak sie czujesz? :( cholera, mam nadzieje ze w tym szpitalu postawia Cie na nogi! Nacierpisz sie bidulko,ale warto dla tych 2 chlopaczkow w Twoim brzuszku:))

Kate szkolne emocje pewnie siegaja zenitu, co?:D

Odpoczywamy aż do poniedziałku :)

Kalendarz

31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

WRZESIEŃ

03 - niebajka - spotkanie z maluszkiem
12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka

PAŹDZIERNIK

- KasiaMakaronik - połówkowe

reklama
Hej dziewczyny,
Mnie od wczoraj hiperka zaczyna odpuszczac. Po tygodniu zaczęłam jeść w miarę normalnie, nie mam boli juz od dwóch dni, tylko brzuch nadal wzdety i nie mogę się przepracowywac 
No i pewnie niedługo @się zjawi bolesna, jak to po stymulacji.
Ech, w środę do lekarza na konsultacje.
A w połowie września na urlop, wreszcie taki porządny, długi. Będzie można się zregenerować.

Do góry