reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess, jak dobrze, ze hiperka odpuszcza! wspólczuję Ci bardzo i nawet nie moge powiedziec, co czujesz, bo ja przeszzłam to niemal bezobjawowo. a urlop bedzie jak marzeni - zregenerujecie siły, pobedziecie razem :) a to jakies dalsze wojaze?

do mnie nadal z kliniki nie zadzownili - mieli w 5. lub 6. dobie. Dzisiaj 6., oby mieli dobre wiesci!

reklama
anika11 - może nie dzwonili, bo weekend. A poza tym wyszły z założenia, że skoro idzie wszystko do mrożenia, to się nie trzeba spieszyć z telefonem. Na pewno wszytko jest ok :)

Postanowiliśmy zwiedzić Skandynawię - Szwecja, Finlandia, Norwegia, na 3 tyg. Jedziemy samochodem, bierzemy namiot, sprzęt turystyczny i zobaczymy. W większych miastach jakiś hostel, a potem tylko dzicz :)

Hess, ale piękna wyprawa Wam się szykuje;) ach! Czytam szwedzkie kryminały i za każdym razem się zachwycam, wiec tym bardziej zazdroszczę ;)

A co do mnie, embriolog wyraźnie powiedział, ze zadzwoni 29 lub 30. Czekam :/ porządkuje papiery i biurko przed nowym rokiem szkolnym

Hess, zadzownił pan embriolog (a raczej ja oddzwoniłam, bo jak na złośc nie slyszałam), że mam 3 blastki:) 1 z 5. doby oznaczenie 3 (???), a dwie z 6 (4AA, 4CC). CIeszę się, choc wiem, że droga jeszcze długa ;)

Hej,
Anika piękne blastki:-):-) trzymam mocno kciuki za owocny transfer:-D
Hess dobrze, że puszcza Cię hiperka bo ja miałam lekkie objawy i byłam zmęczona to wolę nie myśleć jak sie teraz czujesz:eek: fajnie, że planujecie taki porządny urlop, po tych wszystkich przebojach należy Wam się porządny odpoczynek zarówno psychiczny jak i fizyczny;-) będzie dobrze, ważne że masz siły do walki;-)

U mnie bez zmian, dzisiaj byłam ostatni raz w pracy i mam 2 tyg urlopu:-D planowałam warować pod szkołą, ale koleżanki wybiły mi to z głowy:-) Syn spokojny, nawet jak mu powiedziałam, że teraz od momentu rozpoczęcia nauki w szokle zaczyna się "poważne" życie nie przejął się zbytnio, więc chyba powinnam się wyluzować:-p miłego dnia, POWODZENIA:-)

Hess ale macie w planie piękny urlop życzę jak najlepszego wypoczynku i szczęśliwej podróży :tak:
KATE Tobie również spokojnego urlopu życzę i chociaż może troszkę uda się Tobie zrelaksować ,bo przecież jak synuś do szkoły to raczej nigdzie nie wyjedziesz
anika gratuluję 3 zarodeczków fajnie że je masz już trzymam kciuki żeby zostały z Tobą . miesiądż szybko zleci bądż dobrej myśli:tak:

Dziekuję dzieczyny:)

Kate, jak widze w szkole takie maluchy, to zawsze się rozczulam :) idą w parach, za rączkę, patrzac niepewnie w prawo i w lewo, by na przerwie w tempie błuskawicy rozpierzchnąc się po boisku i udawac, ze dzwonka nie słysza :D

reklama
Kate, a kiedy wracasz do gry? pamietam, ze mówiłas cos o jesieni, a ona za pasem :)

M wraca z początkiem października i wtedy jak tylko się da z kopyta ruszamy:-) chciałabym do końca roku przejść drugą próbę bo przecież program jest do czerwca a nie wiadomo co będzie dalej czy trzeba będzie trzeci raz podchodzići czy w ogóle zdążymy:baffled: miłego poniedziałku:-)

Do góry