reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ale się dzisiaj dzieje :-)

Kciukasy dla:
Smerfety za pozytywny wynik histeroskopi
Kotuski za ładną betkę
Genny za wizytę u immunologa
anuszki za wizytę przed crio
Toli za owocne podglądanko
Magdy_7891 za wizytę u genetyka
Bernadki za wizytę kontrolna
No i oczywiście dla Agulli za owocną punkcję

Dziewczynki czekamy na sprawozdania ;-)

Anulla no to niezły bałagan w Invikcie ;-):-D Skoro dodali Ci od razu lutkę podjęzykową to chyba nie masz się co martwić o progesteron. Ja też nie wiem czy wezmę weryfikację następnym razem. Oczywiście jak w ogóle coś mi się zapłodni :zawstydzona/y:

reklama
Hej Dziewuszki :)
Ja już po podglądanku. Wizyta trwała z 3 min :( Na jajcokach ok 9 pęcherzyków po ok 13 mm. Dr dał Gonal po 150 na kolejne 2 dni oraz na 2 dni Cytroitide. W czwartek kolejne podglądanko to dowiem się kiedy punkcja. Wchodzi w gre sobota lub pn. Doktor nie chciał się jeszcze określać. Olusia wybacz ale nie zapytałam o te leki. Dr tak szybko chciał zakonczyc wizyte ze juz pytałam o moje leki jak on stał. Przyznam się, że poczułam się głupio. Widać, że mu sie śpieszyło. Wiary dziś pełno w poczekalni... Nie lubie takiego traktowania...

AniaM81 łapie, łapie te fluidki ohhhhh jakbym chciała żeby się udało :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1396957247.869471.jpg
Dziewczynki ja po immunologu no o ostatnia wizyta a taka ciekawa :) mam podwyższone białko S i białko C w górnej granicy i pani dr powiedziała ze będę musiała brać celxane, jutro na wizycie podpytam doktorka , generalnie w poprzedniej klinice dr K dał mi profilaktycznie te zastrzyki ale drogie troszkę a z tymi wynikami będę Mogła Mieć
Refundowane :) Kasik ty robiłaś te białka ?
nie wiem czy te wyniki są czytelne
białko s 130 (norma 59-118)
białko c 122 (norma 70-140)
w komentarzu , białko C i S wskazana kontrola

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396957247.869471.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396957247.869471.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Kasik ma wpływ na krzepliwość czy cos i tak jest ważne jak žle wyniki wyjdą , mówiła ze przed ciąża i w ciąży trzeba brać zastrzyki w brzuch z celxane , chyba lawendowy sen je cały czas bierze

reklama
Witajcie dziewczyny. Jestem po wizycie i... :) od dziś regulon na wyciszenie a 28.04 kolejna wizyta + rozpiska stymulacji i z początkiem maja ruszamy ze stymulacją. Proszę o wpisanie do kalendarza.

Do góry