reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta nie mam pojęcia, nie spotkałam sie jeszcze z czymś takim nawet na forum nie słyszałam :( zobaczymy co powie w środę doktor, bo jak mówił o naklowaniu to aż ciarki mi przeszły, potem uświadomiłam sobie ze mnie uśpią jak do punkcji, wiec mam
Nadzieje ze to cholerstwo właśnie pęka i tak mnie wszystko boli:/ a ty jak na wakacjach ?? Odpoczywasz z książka , czy z Sasiadkami
rozmawiasz?

Genna wredne te torbiele grr Generalnie przy gonapeptylu wszystkie jajcory mi zniknęły więc może i ten torbiel zejdzie? Mi też dr mówił że jeśli będzie torbiel to się zrobi nakucie ale nigdy do tego nie doszło.
Póki co to tylko gadam, a może raczej słucham ;-)

Dziewczynki powiedzcie mi biorę Acard i jak dostałam @ tak jakaś makabra w życiu takiej nie miałam dziś 7 d.c. a ona nadal nie chce sobie pójść fakt zostało plamienie ale moje poprzednie @ trwały max 2 dni potem do 5 d.c. plamienie a tym razem jakiś koszmar:wściekła/y: możliwe że to po nim tak?

Mimozma bardzo możliwe boa carskie jest dla lepszego ukrwienia i no każą odstawić 2 dni przed transferem i wziąć dopiero po nim, zapewne to spowodowało tak obfitą @ , może dziewczyny coś jeszcze na ten temat wiedzą

Hej dziewczyny normalnie byłam odłączona od internetu :szok: Tosz to szok :-D Ale już nadrobiłam w czytaniu :-).
Infinty jeszcze raz gratulacje ściskam Cię mocno.
Kasik dobrze że genetyka wyszła dobrze resztę da się leczyć :tak:, może to te wredne komórki NK . Ja robiłam badania czy mam zespół antyfosfolipidowy i dzisiaj znajomy lekarz kardiolog na nie zerknął i powiedział że są ok ale zobaczymy co powiedzą mi w invikcie. Musi nam się tym razem udać chociaż coraz bardziej boję się kolejnego podejścia ale co zrobić .Do tego oczywiście @ się spóźnia, ale to dobrze bo przynajmniej długiego weekendu nie spędzę w klinice.
Smerfeta kciukasy za jutrzejszy zabieg :-)

reklama
Do góry