reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta nie mam pojęcia, nie spotkałam sie jeszcze z czymś takim nawet na forum nie słyszałam :( zobaczymy co powie w środę doktor, bo jak mówił o naklowaniu to aż ciarki mi przeszły, potem uświadomiłam sobie ze mnie uśpią jak do punkcji, wiec mam
Nadzieje ze to cholerstwo właśnie pęka i tak mnie wszystko boli:/ a ty jak na wakacjach ?? Odpoczywasz z książka , czy z Sasiadkami
rozmawiasz?

Genna wredne te torbiele grr Generalnie przy gonapeptylu wszystkie jajcory mi zniknęły więc może i ten torbiel zejdzie? Mi też dr mówił że jeśli będzie torbiel to się zrobi nakucie ale nigdy do tego nie doszło.
Póki co to tylko gadam, a może raczej słucham ;-)

Dziewczynki powiedzcie mi biorę Acard i jak dostałam @ tak jakaś makabra w życiu takiej nie miałam dziś 7 d.c. a ona nadal nie chce sobie pójść fakt zostało plamienie ale moje poprzednie @ trwały max 2 dni potem do 5 d.c. plamienie a tym razem jakiś koszmar:wściekła/y: możliwe że to po nim tak?

Mimozma bardzo możliwe boa carskie jest dla lepszego ukrwienia i no każą odstawić 2 dni przed transferem i wziąć dopiero po nim, zapewne to spowodowało tak obfitą @ , może dziewczyny coś jeszcze na ten temat wiedzą

Hej dziewczyny normalnie byłam odłączona od internetu :szok: Tosz to szok :-D Ale już nadrobiłam w czytaniu :-).
Infinty jeszcze raz gratulacje ściskam Cię mocno.
Kasik dobrze że genetyka wyszła dobrze resztę da się leczyć :tak:, może to te wredne komórki NK . Ja robiłam badania czy mam zespół antyfosfolipidowy i dzisiaj znajomy lekarz kardiolog na nie zerknął i powiedział że są ok ale zobaczymy co powiedzą mi w invikcie. Musi nam się tym razem udać chociaż coraz bardziej boję się kolejnego podejścia ale co zrobić .Do tego oczywiście @ się spóźnia, ale to dobrze bo przynajmniej długiego weekendu nie spędzę w klinice.
Smerfeta kciukasy za jutrzejszy zabieg :-)

reklama
Do góry