reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ale się dzisiaj dzieje :-)

Kciukasy dla:
Smerfety za pozytywny wynik histeroskopi
Kotuski za ładną betkę
Genny za wizytę u immunologa
anuszki za wizytę przed crio
Toli za owocne podglądanko
Magdy_7891 za wizytę u genetyka
Bernadki za wizytę kontrolna
No i oczywiście dla Agulli za owocną punkcję

Dziewczynki czekamy na sprawozdania ;-)

Anulla no to niezły bałagan w Invikcie ;-):-D Skoro dodali Ci od razu lutkę podjęzykową to chyba nie masz się co martwić o progesteron. Ja też nie wiem czy wezmę weryfikację następnym razem. Oczywiście jak w ogóle coś mi się zapłodni :zawstydzona/y:

reklama
Hej Dziewuszki :)
Ja już po podglądanku. Wizyta trwała z 3 min :( Na jajcokach ok 9 pęcherzyków po ok 13 mm. Dr dał Gonal po 150 na kolejne 2 dni oraz na 2 dni Cytroitide. W czwartek kolejne podglądanko to dowiem się kiedy punkcja. Wchodzi w gre sobota lub pn. Doktor nie chciał się jeszcze określać. Olusia wybacz ale nie zapytałam o te leki. Dr tak szybko chciał zakonczyc wizyte ze juz pytałam o moje leki jak on stał. Przyznam się, że poczułam się głupio. Widać, że mu sie śpieszyło. Wiary dziś pełno w poczekalni... Nie lubie takiego traktowania...

AniaM81 łapie, łapie te fluidki ohhhhh jakbym chciała żeby się udało :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1396957247.869471.jpg
Dziewczynki ja po immunologu no o ostatnia wizyta a taka ciekawa :) mam podwyższone białko S i białko C w górnej granicy i pani dr powiedziała ze będę musiała brać celxane, jutro na wizycie podpytam doktorka , generalnie w poprzedniej klinice dr K dał mi profilaktycznie te zastrzyki ale drogie troszkę a z tymi wynikami będę Mogła Mieć
Refundowane :) Kasik ty robiłaś te białka ?
nie wiem czy te wyniki są czytelne
białko s 130 (norma 59-118)
białko c 122 (norma 70-140)
w komentarzu , białko C i S wskazana kontrola

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396957247.869471.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396957247.869471.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Kasik ma wpływ na krzepliwość czy cos i tak jest ważne jak žle wyniki wyjdą , mówiła ze przed ciąża i w ciąży trzeba brać zastrzyki w brzuch z celxane , chyba lawendowy sen je cały czas bierze

reklama
Witajcie dziewczyny. Jestem po wizycie i... :) od dziś regulon na wyciszenie a 28.04 kolejna wizyta + rozpiska stymulacji i z początkiem maja ruszamy ze stymulacją. Proszę o wpisanie do kalendarza.

Do góry