reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

smerfeta - trzymam kciuki za zabieg.
Kasik dobrze że genetyka wyszła dobrze resztę da się leczyć :tak:, Podpisuję się przy wypowiedzi Izy!

fasolowa - witaj:)

Infinity - jeszcze raz gratuluję!!! Normalnie udzielił mi się twój dobry nastrój i przypomniało się jak byłam w 1 ciąży. Zrobiłam test sikany. Gdy wyszły 2 kreski skakałam i krzyczałam z radości cały dzień!

dziewczyny, oglądacie może porodówkę na TLC. uwielbiam katować się tym programem. dzisiaj była wersja angielska. Była jedna "gówniara" niespełna 20letnia, która tylko raz spółkowała z chłopakiem i od razu zaskoczyła. Była mega zdziwiona, bo myślała, że o dziecko trzeba się długo starać. Kolejna po 4 m-cach zaciążyła. Zauwazyłam, że u angielek przygodny seks to normalka, a wpadki to "wypadki przy pracy"

reklama
Wanesska, Heiza, Smerfeta, genna wiem, wiem, że powinnam się cieszyć, że genetyka ok ale im dalej w las tym więcej drzew i gdzie teraz szukać przyczyny niepowodzenia? Sama już nie wiem co jeszcze można by było zbadać? Może coś podpowiecie bo mi się już pomysły skończyły? Mam nadzieję, że ten steryd na mutacje w genie coś pomoże.

Smerfeta
&&& za jutro i :-*

Ale nas dużo jutro w naszym kalendarzu.

Ja w invimedzie też zawsze wchodzę na czas do gabinetu. Czasem nawet przed czasem. Nawet transfer i punkcję miałam o kilka minut wcześniej :-)
Ale co klinika to inaczej.

Dziewczyny z Opola! jak mi się za niedługi czas uda zajść w ciążę i wrócę do rodzinnego domu i będzie jeszcze szansa i miejsce w rządowce to będę się starała przenieść do Opola i próbować starać się o rodzeństwo (jeżeli tu w wawie nie zostaną mi pingwinki) więc może się gdzieś kiedyś na korytarzu spotkamy ;-)

Infinity
Gratuluje przyrostu!

KWIECIEŃ:

08.04.2014 smerfeta histeroskopia
08.04.2014 Kotuska II weryfikacja
08.04.2014 Genna ostatnia wizyta u immunologa
08.04.2014 anuszka wizyta przed crio
08.04.2014 Tola podglądanko
08.04.2014 Magda_7891 wizyta u genetyka
08.04.2014 Bernadka wizyta kontrolna
08.04.2014 Agulla punkcja

09.04.2014 Genna - gonapeptyl
09.04.2014 ema wizyta serduszkowa
10.04.2014 lady_margot crio transfer
10~11.04.2014 Fasolkowa punkcja
11.04.2014 Tajger podglądanko
12.04.2014 Kotuska wysoka beta
12.04.2014 Anulla wysoka beta
14.04.2014 Heiza wizyta u immunologa
16.04.2014 Agaawa wizyta i dobór stymulacji
16.04.2014 Infinity wizyta pęcherzykowa
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
22.04.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
24.04.2014 Genna - start stymulacji
24.04.2014 Infinity wizyta serduszkowa
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna
28.04.2014 AniaM wizyta - kolejne spotkanko z maluszkami

MAJ:

05.05.2014 ? - Genna punkcja
10.05.2014 ? - Genna transfer

dziewczyny &&&&& za wszystkie dziś:)

Infinity - powtarzam się - gratuluję bety:)

Wczoraj dzwoniła do mnie lekarka z kliniki jak moja weryfikacja. Jej zdziwienie w głosie było bezcenne:szok:. Przecież ja nie wykupiłam weryfikacji. No i szkoda, że nie poszłam na badanie, to może za darmo by mi powiedziała co z lekami:) Ciekawe czy by się dopatrzyli:) Mają taki bałagan u siebie.

Mamy wyniki. Kariotyp, CFTR, AZF wszystko dobrze. Przyczyna słabej armii nadal nieznana. Ale teraz to już mało ważne, ważne że w wynikach wszystko dobrze :D

&&&&&&& dziewczyny za wizyty, badania ,weryfikacje bety, podglądanka i oczywiście punkcję Agulli. Daj znać jak się czujesz po punkcji ile komórek Ci pobrali. Ja miałam dzisiaj kolejna wizytę i w czwartek prawdopodobnie punkcja ale będzie to wiadome po dzisiejszych wynikach bo estradiol mam trochę niski.

reklama
Do góry