Aileen31
Fanka BB :)
To jest jeszcze bardzo wcześnie ! Ja bym poczekała jeszcze do 7-8 dpt z wyrokowaniemU mnie 5dpt i niestety biel na obu testach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest jeszcze bardzo wcześnie ! Ja bym poczekała jeszcze do 7-8 dpt z wyrokowaniemU mnie 5dpt i niestety biel na obu testach
Witam w klubie Dziś dostałam również termin na wtorek. Zaczynasz już jakieś przygotowania? Koktajl, zakwas itp.?Ja wtorek- ale cudnie, że nas tyle będziemy testować - trzymam kciuki
Może zadzwoń i zapytaj czy by było ok, jeśli wyślesz mailem opis wizyty/zdj USG od innego lekarza, czy Ci to odhacza jako potwierdzenie ciążyHej dziewczyny pytanie czy muszę iść na tą wizytę potwierdzającą ciąże z IVF do kliniki? Bo tak mi strasznie jest tam nie po drodze Ale jak trzeba to pojadę
Daj spokój, idź, darmowe usgHej dziewczyny pytanie czy muszę iść na tą wizytę potwierdzającą ciąże z IVF do kliniki? Bo tak mi strasznie jest tam nie po drodze Ale jak trzeba to pojadę
Tak samo uważam. Sama bym poleciałaDaj spokój, idź, darmowe usg
W sumie racja, umowie się za 2 tyg na wizytę żeby zrobić podglądDaj spokój, idź, darmowe usg
Ja miałam dzisiajWitam w klubie Dziś dostałam również termin na wtorek. Zaczynasz już jakieś przygotowania? Koktajl, zakwas itp.?
To za wcześnie :-) ja właśnie, żeby się tak nie stresować i przedwcześnie nie załamywać wyczekałam grzecznie na betę do 12dptU mnie 5dpt i niestety biel na obu testach