reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam się!
Sto lat mnie nie było więc muszę nadczytać. Ale widzę że wielu stron nie zapisałyście przez te 5dni-to dobrze :-D
Jadę właśnie do roboty, oj ciężko będzie. Plamie od kilku dni,czy to normalne w kolejnym cyklu po stymulce? brzuch raz boli jak na @ a raz nie. Pewnie trochę się ten cykl wydłuży. Zawsze tak jest jak się czeka na @
No ale mam nadzieję że lada chwila nadejdzie i maj będzie nasz.
Kasik36
Opowiadaj jak było
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, dawno mnie nie było. Ostatni raz 11.04 jak dowiedziałam się, że niestety 1 podejście do ICSI nieudane:( Musiałam troszkę ochłonąć bo jednak ból był dosyć spory...same wiecie. Teraz przygotowujemy się do dalszej walki, tzn 3 miesiące przerwy, niestety nie mamy żadnych mrozaczków:(
fasolkowa życzę Ci żeby objawy okazały się ciążą:)
agulla przykro mi z powodu bety ale musimy walczyć dalej!
kotuska, bardzo mi przykro, tulę mocno...
Infinity, prześliczne zdjęcie i nadzieja dla nas wszystkich, że może się udać:)

Anuszka było super - plaża, baseny, słońce, zimne drinki, super towarzystwo - czego chcieć więcej ;-):-D

Hope ja bym Ci radziła jednak betę bo sikaczem możesz tylko sobie zepsuć humor, może jeszcze nie pokazać ciąży. Mam nadzieję, że tym razem Ci się uda. Często najsłabsze i najmniej rokujące zarodki robią niespodziankę i się przyjmują więc tutaj akurat reguły nie ma. Trzymam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
Smerfeta specjalnie dla Ciebie zdjęcie z Egiptu:

Egipt 2014 250.jpg

Załączniki

• Egipt 2014 250.jpg
    Egipt 2014 250.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 74
No chyba dzisiaj z kliniki nie wyjdę... krew oddana przed 14 wizyta miała być o 16:10 a weszłam o 16:40... teraz dostałam zastrzyk i muszę jeszcze pół godziny tu siedzieć... ehhh
W sobotę kolejna wizyta, punkcja w poniedziałek lub wtorek.

Magda pół godziny opóźnienia to i tak dobrze :baffled: ja zazwyczaj wchodzę ok. 30 minut po czasie ale zdarzało się nie raz że opóźnienie sięgało godziny a mój rekord to 2h z minutami :-( ..
Mam nadzieję że przynajmniej wizyta udana?

Infinity, fakt te 30 minut to pikuś....
mój rekord opóźnienia to godzina 40 ;)
W obu jajnikach po 6 lub 7 pęcherzyków więc chyba dobrze. Oby dojrzały ładnie...

reklama
Magda, ja kiedyś w klinice krew oddałam przed 7 rano, a wyników nie było jeszcze o 14! A ja kiedyś też weszłam 2 godz później do lekarza. Także pół godz da się przeżyć:) pęcherzyków masz sporo, niech rosną i dojrzewają prawidłowo;-)

Do góry