reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Nareszcie jestem w domu!
już streszczam wam co i jak.
Mam trzy trobiele dwie w lewym jajniku jedna w prawym.Dostałam Lutenyl 2x1 do @ w 1 d.c mam zrobić test ciążowy oraz Progesteron i usg jeśli torbiele nie znikną mam zacząć brać tabletki anty przez 21 dni potem zgłosić się na ponowny scratching endometrium i zaczynamy od kolejnej @.
Jeśli nie będzie torbieli a wyniki będą poniżej 1,4 ng/ml zaczynamy.
od 1-5 d.c Lametta 1x1
omegamed 2x1
Ecorton 2x1
od 2d.c
Gonal F 25dj do 7 d.c
Cetrotide 0,25 od 5 d.c
7/8 d.c. usg
ot tyle.

Ema- Piękny fasolinek!!!

reklama
Smerfeta, dzięki ;) w sobotę do 11 muszę oddać krew więc rano nie robić zastrzyku powiadasz?
Magda nie wiem tylko czy godz 11 to nie będzie za późno na Cetrotide :sorry2: Ale pewnie tak do godz 9 i trochę po (skoro stymulacje bierzesz o godz 20) to będzie OK. W razie co, myślę że możesz zadzwonić do gamety i zapytać jak postąpić. Pewnie panie recepcjonistki poproszą do tel położną, która będzie mogła podpowiedzieć (sprawdziłam tą drogę kontaktu :tak:)

Ema gratuluje wspaniałego widoku! i chwytam fluidki ;-)

Mimozama widzę konkretny plan! :tak: wszystko szybko pójdzie. A skąd torbiele? Po jakiejś stymulacji?

Ostatnia edycja:
Magda &&&&&& za jajeczka
infinity ale to było pięknie jakby to był objaw ciążowy ja jednak nie robię sobie nadziei, czuję się jak na @, a głowa też mogła mnie przez to boleć. Dam jutro znać, rano jadę na betę ale u nas wyniki dopiero pomiędzy 16:00-18:00.
ema super dzidziuś może i Nam będzie w końcu dane nosić takie szczęście pod sercem,

Hope nie baw sie w sikacza tylko łez na bete! A miałaś może histeroskopie robioną czy cos? By sprawdzić czy może gdzieś w jamie macicy jest problem?
Kasik ale ci zazdroszczę!!!!
Magda jaki zastrzyk dostałaś w klinice? Musiałaś najpierw kupić w aptece czy jak?
Ema zdjęcie najpiękniejsze na świecie!!!!!!
Mimozama skąd tyle torbieli????

Ostatnia edycja:
Ema piekne zdjęcie maluszka! Ach i och.... Cuuuudo... Do mamusi podobne:)))

madzia super, ze tak dużo masz pecherzykow. Trzymam kciuki. &&&&

dziewczyny troche sie gubie z tą stymulacją. Bo ja mam zacząć od pierwszego dnia cyklu. Najpierw jakies wyciszacze, a potem od 3 dc stymulacja. Czy ja w ogóle dobrze myśle? A Wy bierzecie bardzo rożnie te hormony. Troche zglupialam.:angry: Napiszcie jak to powinno wyglądać, jak sie zaczyna w 1 dc. Dzieki:))

hej dziewczyny żadko piszę , ale często was podczytuje . Dziś wreszcie miałam wizytę związaną z crio . Mam strasznie dziwny okres plamie od trzech dni ale nie żywą krwią tylko brązowawo z leciutkim podkrwieniem. Dr robiąc usg zapytał czy na pewno testy nic nie wykazały bo endometrium jes grube i wogule się nie złuszcza. a i na jajniku jakaś pozostalość raczej po torbielce. jestem dzisiaj w średnim chumorze bo mamy tylko dwa zarodki jeden dobry a drugi średniaczek i zobaczymy jak się rozmrożą o ile.wogòle dojdzie do crio . przez mój cykl . :confused:

reklama
Do góry