reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A czy wam też prolutex się tak ciężko wstrzykiwał?
U mnie to tak ciężko idzie że przyłożyć się do tego muszę i nie wiem czy dobrze to robię 🙈

Jutro punkcja i wszystko się okaże 😢
Nie nastawiaj się od razu negatywnie. Nie wiesz co będzie. Te poziomy estradiolu są orientacyjne i też u każdej z nas inne. Ja miałam 3 dni przed punkcją 2500 i się cieszyłam że wysoki i jeszcze na pewno urośnie a okazało się że tylko 6 komórek dojrzałych w tym 2 się zapłodniły. Wczesniej miałam dużo niższy i komórek 4 dojrzałe i 4 się zapłodniły.
Także nie ma co się nastawiać w żadna stronę.
Trzymam kciuki 🙂

Jutro punkcja i wszystko się okaże 😢
Moim zdaniem estradiolem nie ma co się kierować. Przy poprzedniej procedurze miałam estr. koło 600, w ostatniej 2000 i zarówno w jednej jak i drugiej miałam po 2 komórki dojrzałe. Więc u mnie nie ma kompletnie żadnej zależności między poziomem estradiolu a komórkami dojrzałymi.

Moim zdaniem estradiolem nie ma co się kierować. Przy poprzedniej procedurze miałam estr. koło 600, w ostatniej 2000 i zarówno w jednej jak i drugiej miałam po 2 komórki dojrzałe. Więc u mnie nie ma kompletnie żadnej zależności między poziomem estradiolu a komórkami dojrzałymi.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie
Jesteście najlepsze😘

Do góry