reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Magda &&&&& za jajeczka , cieszę się że wizyta się udała :tak:
Kasik jeszcze raz witaj w szarej rzeczywistości ale za to ładna pogoda was przywitała , jestem ciekawa co Tobie powie immunolog , mam tylko nadzieję że leki nam pomogą bo niestety dla mnie wlewy są nieosiągalne .

Dziewczyny mam pytanie...
Do tej pory brałam Gonal wieczorem koło 20tej teraz doszedł mi Menopur i Cetrotide.
Położna tłumacząc mi jak rozrabiać specyfiki zaleciła żeby Cetrotide brać rano a Gonal i Menopur wieczorem w odstępie min 30 minut. Któraś też tak miała? Pytam bo doktorek nie powiedział w jakich godzinach brać i trochę się stresuje teraz czy oby dobrze zaleciła :(

Smerfeta specjalnie dla Ciebie zdjęcie z Egiptu:

Zobacz załącznik 621093

Dzięki Kasik za ziomala :-D ale wiesz, to muskularne ramie trzymające ziomala jest dość intrygujące ;-)

Magda sporo jajec widzę naprodukowałaś, to pewnie tak przy okazji minionych świąt ;-) Cetrotide brałam o godz 7 rano a Gonal o godz 19 więc pewnie też masz tak brać. Jeśli jednak z rana będziesz badać estradiol, to weź zastrzyk ze sobą i dopiero po pobraniu krwi zrób zastrzyk

wróciłam z wizyty i tak jak wczoraj już było wiadomo ciąży brak :-(teraz tabletki antykoncepcyjne na dwa cykle :-(pani doktor powiedziała że teraz zaczniemy stymulacje już od 21 dnia cyklu czy któraś z was miała taką stymulację?
a jeśli chodzi o dofinansowanie to miało być od 1.05 ale nie przeszło nie ma na liście naszych leków:no:

hej dziewczynki:)
wcześniej nie zwróciłam uwagi ale miałyśmy błąd w kalendarzu i moja wizyta była dzisiaj:)
okazuje się że jest wszystko ok:) maluch rośnie, serduszko bije z odpowiednią częstotliwością:) już ma 26mm:)
ślad po tym moim nieszczęsnym rozwarstwieniu kosmówki widać jeszcze, ale powiedział doktor że troszkę potrzebuje żeby całkiem zniknął, i póki nie ma objawów niepożądanych typu bóli i plamień mam być spokojna, nie widzi bowiem nic co by budziło niepokój:) a w razie pytań i wątpliwości jest pod telefonem praktycznie cały czas i żeby nie martwić się tylko dzwonić... powiem wam że lekarz chyba dobrze trafiony:)
wklejam wam fotkę Dziubaska i przesyłam ciążowe fluidy :)
DSC07688.jpg
muszę przyznać że od transferu nie miałam żadnych konkretnych objawów, więc tym się kochane nie martwcie... nie wierzyłam że się tak uda za pierwszym razem, ale mam swój cud i życzę Wam żeby kolejne się posypały:)
pozdrawiam

Załączniki

• DSC07688.jpg
    DSC07688.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry