reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ja dzis jade na podgladanko.estradiol chyba dobry bo 4000.pewnie umowie sie juz na crio i rozpiske lekow.oby tylko zarodeczek sie ladnie rozmrozil.boje sie bo jest 1aa a to chyba slabiutki...

reklama
Ilka - przykro mi bardzo, każde niepowodzenie boli, ale najważniejsze że masz wsparcie M i nie jesteś z tym sama. Nabieraj sił do walki i trzymam kciuki za Was:)
Infinity - trzymam kciuki za Twoją wysoką betę:-)
Lady margot i agulla - &&&&&& za podglądanko.
Lady_margot, na pewno będziesz już miała termin transferu:) Jeśli masz blastusie, to 1AA nie jest wcale słaby. Rozmawiała o tym z panią embriolog, bo ja mam 1BB i powiedziała, że skoro dotrwały do stadium balstocysty, to zarodki są dobre i z takich też są ciąże, także nie ma co się martwić. Na pewno się ładnie rozmrozi:)
Kotuska - &&&&&& za Twoją weryfikację:) Ja czekam jednak do 12.04, bo nie brałam weryfikacji:)

Infinity gratki kochana, przyrost piękny :tak:
Za pozostale dzisiejsze wizyty trzymam kciuki :-)

Dziewczyny a ja za 1, 5 cyklu podchodze do in vitro, ale troche sie zmartwilam bo moj maz dzis ma goraczkę, jest bardzo przeziebiony. Boje sie ze to moze miec wplyw na plemniki. Jak myslicie? Lekarz mowil ze przez 3 miesiace tworza sie wartosciowe plemniki.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a ja mam dziś pierwszy kryzys :-( Rano zmierzyłam temp. i mam 36.7. do tego szyjka twarda, zamknięta. Generalnie raczej mało ciążowo. Pojechałam na 1 weryfikacje, wyników jeszcez nie ma. Ale jakos tak mi smutno. Chyba mnie dopada stres , który mi sie wydawało ze na razie mnie omija. Wzięłam jeszcze dzis relanium ( tak mam na rozpisce) to moze zaraz mi sie poprawi. Ale póki co to wielki smutek w sercu.... Przepraszam ze tak smęce w taki ładny dzien, ale nie mam się komu wyżalić ;-(

Infinity, super przyrost, fasolek jak nic jest !!! Daj znać co doktorek powiedział.

Ostatnia edycja:
Infinity pięknie oby tak dalej powodzenia:-)
danii mi Stencel na ostatniej wizycie mówił że jeżeli @ się nie pojawi to z betą pojawić się 9 .04 na wizycie na cud nie liczę:no:
Kasik ja też mam nadzieję że się jeszcze spotkamy i sobie pogadamy z Izą ,szykuje się Tobie niezły wyjazd musisz zaszaleć odstresować się a potem do boju:tak:

reklama
I weryfikacja:
B-HCG - 2,6 mIU/ml
E2- 3163 pg/ml
PRG- 26,49 ng/ml

Kasik i jak to wygląd w Twoich statystykach? dzwoniłam do mnie Szczyptańska i mówi tak " wyniki są super , teraz proszę się zrelaksowac, iść do kina, napić się wina i do usłyszenia we wtorek na kolejnej weryfikacji" Nic już z tego nie rozumiem.

Aniu dodaj prosze do kalendarza, Kotuska 08.04 II weryfikacja

Do góry