reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasiu może się jeszcze pojawi . Tyle już przeszłaś, dasz radę , silna z Ciebie kobieta. A masz już dalszy plan ile chcecie odczekać ?

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia Makaronik ja po 4 dniach od odstawienia leków dostałam @. Tzn zaczęło się "oczyszczanie organizmu". Ale to byla dla mnie tragedia. Lało się ze mnie to malo powiedziane :( i to przez 4 dni :( nigdy nie miałam czegoś takiego! I w zasadzie do dziś występuje sporadyczne plamienie. Czekam na ten właściwy @ ale narazie nie zapowiada się. Mam nadzieję, że nie będzie mi dane jeszcze kiedykolwiek przez to przechodzić. Nie dość, że człowiek cierpi przez to co się stało, to jeszcze ten ból fizyczny...
Trzymajcie się dziewczyny, gratuluję tym, które doczekały się pozytywnej bety!

Odebrałam ostatnio wyniki kariotypu mojego i m. Oczywiście sa prawidłowe, więc nadal nie znamy przyczyn i znowu milion myśli co jest nie tak i co dalej? ???

illk_a -aż się popłakałam czytając twoją wiadomość. Wiem co teraz czujesz. My kobiety jesteśmy silne, jakoś sobie radzimy. Z facetami jest gorzej. Od razu przypomniał mi się mój ostatni wyjazd. Dostałam @, wiedziałam, że nic nie wyszło z pierwszego podejścia, ale wracam do Polski i podchodzimy drugi raz. a mój mąż - niestety- wracał do tego kilkakrotnie, przeżywał:(
Jakby tego było mało - była z nami para z Polski, która "niechcący" zaszła w ciążę. dziewczyna dowiedziała się dzień przed wylotem i ryczała, bo ona nie chce!!! Żal serce ściskał

KasiaMakaronik - nie denerwuj się. Uśpią, zrobią co trzeba... Obudzisz się coraz bliżej kolejnego podejścia. ściskam Cię mocno!

Gratuluję wysokich bet :)!!!

Ostatnia edycja:
Smerfeta a to są różne metody badania wit D3? Nie wiedziałam, nikt się mnie nie pytała jaką chcę :confused: Ale dobrze wiedzieć, za miesiąc zrobię tą "Twoją" :tak:

KasiaMakaronik może uda nam się znowu spotkać w maju, z Heiza też :-) Oby to podejście nam się trzem udało :tak: Nie zazdroszczę tego co Cię czeka ale mam wrażenie, że psychicznie nieźle się trzymasz. To bardzo dobrze, masz mrozaczki więc masz po co wracać :-):tak:

illka_a przykro mi, trzymaj się jakoś ...

Linka strasznie mnie wyruszyła ta Twoja historia, trzymaj sie jakos.

KasiaMakaronik, a nie kusi Cię żeby moze zrobić jeszcze betę? A nóż jeden z maluchów ruszył? Wiem, że być może to złudna nadzieja, ale nam pozostaje wierzyć. To dziwne, że już tyle czasu mija a u Ciebie nic.

KWIECIEŃ:

05.04.2014 Infinity wysoka beta
05.04.2014 lady_margot wizyta podglądanko
05.04.2014 Kotuska I weryfikacja
05.04.2014 Agulla podglądanko

07.04.2014 Tajger usg - podglądanko
7~8.04.2014 smerfeta histeroskopia
08.04.2014 Genna ostatnia wizyta u immunologa
08.04.2014 anuszka wizyta przed crio
08.04.2014 Tola podglądanko
08.04.2014 Magda_7891 wizyta u genetyka
09.04.2014 Genna - gonapeptyl